donderdag 27 oktober 2016

Bloemisten groothandel

Benieuwd wat je kunt verwachten? Bekijk de sfeerimpressie hier! Makkelijk verzonden naar Holland Stuur vandaag nog verse bloemen!


Met kennis van de laatste woontrends weten wij precies waar uw klanten naar vragen. U heeft de keuze uit zo’n 10. Met een uitgebreid assortiment en een showroom van 2m² is Wiljan al meer dan dertig jaar dé toonaangevende groothandel op het gebied van decoratie!


Met ons assortiment kunt u uw winkel op de meest bijzondere manieren vormgeven. Kies bijvoorbeeld voor een natuurlijke uitstraling met behulp van onze bloemisterij artikelen. Alflora is dé groothandel in bloemisterij-artikelen met filialen in binnen- en buitenland.


Wij leveren onder meer aan bloemisten , tuincentra en kwekers, maar bijvoorbeeld ook aan groothandels, scholen, instellingen en detailhandel. We nodigen je graag uit online te shoppen of ons te bezoeken in één van onze filialen. Wij zijn een groothandel in bloemen en planten en inkooporganisatie gespecialiseerd in het leveren aan de Nederlandse bloemist. Elke dag zijn wij op zoek naar de beste kwaliteit bloemen en planten voor de scherpste prijs.


Hierbij is het onze missie om bloemisten te helpen de inkoop scherp te houden, zodat zij de marge kunnen maken die nodig is. Wij bezoeken bloemisterij, tuincentra, cadeau- en woonwinkels op locatie met onze, altijd goed uitgerustte verkoopwagens. U bespaart flink wat tijd als u de materialen voor uw bloemisterij, tuincentrum of decoratiewinkel in onze bloemisten groothandel online bestelt.


Bloemisten groothandel online. Wiljan heeft een zeer ruim aanbo zodat u uw zich helemaal kunt uitleven om eenvoudig het verschil te maken. Inkopen bij Groothandel Lauco? Word klant bij TICA en bezoek de stand van Lauco in de blauwe hal.


Snel en gemakkelijk inkopen. De vernieuwde webshop biedt meerdere. Wij onderscheiden ons in kwaliteit, scherpe prijzen en uitstekende service. Kom jij inkopen tijdens het grootste retail inkoopmoment van de BeNeLux? Wij komen graag bij u langs om eens nader kennis te maken.


We kunnen u dan uitgebreid informeren over onze werkwijze en een rondleiding geven door onze webshop. Wij zijn groothandel voor de bloemenindustrie. FleuraMetz: de inspiratie webshop voor bloemisten. Om meer informatie te zien, zoals prijzen moet u daarom zijn ingelogd met een account.


Daarom verkopen wij alle partijen per fust of per plant (in geval van grote planten). Zorg voor een optimale voorraad etiketten, kassarollen en nietjes. Verhoog klantloyaliteit door de verkoop van cadeaubonnen. Als groothandel in decoratie hebben wij jarenlange ervaring met het bedienen van onder andere bloemisten , etaleurs, standbouwers en cadeauwinkels.


Ook in de reptielenbranche en modelbouw hebben klanten hun weg naar ons gevonden. Wij leveren bloembollen en complete winkelconcepten op maat om de optimale klantbeleving te creëren. Onze sterke punten zijn het begeleiden en ontzorgen van de klant.


Bij Schuitemaker Maastricht vindt u de nieuwste materialen op het gebied van bloemisterij en decoratie. Elk seizoen wordt onze showroom opnieuw ingericht om inspiratie op te doen en om nieuwe creatieve ideeën te krijgen, waarna u de producten in onze groothandel meteen uit voorraad kunt meenemen. Baltus is een bloembollen specialist: wij zijn een bloembollen groothandel en belangrijk leverancier in Nederland en Europa.


Winkelpresentaties op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts