maandag 31 oktober 2016

Houten schilderijlijst

Alle merken Schilderijlijsten. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. In houten schilderijlijsten op maat gemaakt bieden wij de verreweg meeste ruime collectie online.

Mocht u toch niet vinden wat u zoekt, dan beschikken wij nog over een veel groter assortiment houten profielen, die wij u zo nodig kunnen aanbieden. Zet je foto in een houten lijst! Wat is er leuker dan een foto van het gezin in een mooie houten lijst? Het klassieke gevoel dat het hout meegeeft, maar ook het strakke design dat het heeft in combinatie met de overige woondecoratie.


Je kan dus wel stellen dat een houten lijst in elk interieur thuis hoort! Er komen regelmatig nieuwe profielen bij. Houten schilderijlijst op maat. Welke lijst laat uw kunstwerk het beste uitkomen?


Ons assortiment bevat schilderijlijsten van gerenommeerde leveranciers.

Kun je jouw ideale schilderijlijst niet vinden en denk je eraan om zelf een mooie, houten schilderij- of fotolijst te maken? Kies dan voor schilderijlijst grenen 9x21mm 270cm. Deze lijst is gemaakt van grenen, een relatief zachte houtsoort en eenvoudig met koploze spijkers, nietjes of montagekit op elkaar te bevestigen. Ook als de gewenste maat er niet tussen zit, kunt je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.


Uiteraard zetten wij alles op alles om de door jouw gekozen houten fotolijst in onze gespecialiseerde lijstenmakerij op maat te maken. Verguld houten schilderijlijst - Lodewijk XVI-stijl - Gelaag. Tevens hebben we een grote selectie aan kleuren voor deze houten lijsten en wissellijsten online. Hout heeft een mooie uitstraling, is gemakkelijk te bewerken, bestand tegen een stootje, en kent eindeloos veel mogelijkheden. Door te kiezen voor een houten schilderijlijst , kiest u voor een prachtige lijst die overal mee te combineren is en waar u jarenlang van kunt genieten.


Een houten wissellijst, voorzien van een strakke zwarte fineer laag inclusief een helder float geslepen glasplaat (mm) of optioneel met anti reflectie glas of polystyreen. Een mooi afgewerkte houten wissellijst met een breedte van mm. De keus uit de verschillende houten schilderijlijsten is enorm, van smal tot bree blank hout of juist donker, fel gekleurd of geornamenteerd. Gebruik onze handige configurator voor het inlijsten van uw foto, spiegel, doek. We hebben bijvoorbeeld kleine houten fotolijsten in neutraal zwart of beige, maar ook grote schilderijlijsten in een trendy kleur.


Door deze variatie is er voor elke ruimte wel een passende lijst te vinden. En dan bedoelen we niet alleen thuis. Want ook in een professionele omgeving is een houten wissellijst een mooie aanwinst.

Geef zelf de formaten in de daar voor bedoeld vakjes. Het ingevulde formaat is de glasmaat dus gelijk aan het beeldformaat van het in te lijsten werk. Lijstenmakerij-lijstenmaker. De staaf profiel lijsten zijn ook in lengte`s te krijgen bij ons. We verzoeken u altijd bij een doekmaat mm meer te nemen.


Een schilderijlijst maken in de vorm van bak- of fotolijst voor het kunstwerk dat je graag wil inlijsten is leuk om te doen. Met de hulp van dit artikel en een aantal gereedschappen kan je zelf aan de slag om de mooiste schilderijlijst maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts