maandag 24 oktober 2016

Herstofferen artifort

Diverse nieuwe Stoelen van Artifort! Bekijk ze in onze webshop of bezoek de showroom. Nieuwsgierig geworden naar een meubel op onze webshop? Kom eens langs in onze showroom. Eetkamerstoelen vanaf €250.


Ziet je meubel er ondanks onderhoud niet meer uit zoals je het kocht?

Artifort ’s herstoffeerspecialisten staan voor je klaar. Vul je gegevens in en wij informeren je over de herstoffeermogelijkheden. Na een herstoffering zit uw geliefde stoel weer als nieuw. Wij Stofferen, bekleden en herstofferen o. En uiteraard deed de voetbank mee in de metamorfose.


Herstofferen is bij ons meer dan even een nieuw stofje. Fabrikant van design stoelen, design fauteuils, design banken in kleurrijke stoffen en van bekende designers zoals Pierre Paulin. Een andere kleur, leer of stof?


U vindt dit topmerk dan ook overal: in woonhuizen, kantoren, wachtruimten, musea etc.

Niek Kuypers Stofferingen is dé specialist op het gebied van Artifort. Voor diverse klanten hebben wij model C6en C6mogen stofferen. Een veel toegepaste stofsoort is wol, dit stoftype vormt zich goed en heeft de juiste uitstraling voor model C6waarbij de knopen de vorm bepalen en bij model C6met hierin gestikte banen die een mooie horizontaal effect geven. Dinske Wijkhuizen nieuwe, unieke designstukken uit versleten meubels.


Met passie, oog voor detail en een focus op duurzaamheid kijkt ze naar elk meubelstuk. Hergebruik is belangrijk voor de circulaire economie, u krijgt uw mooie meubelstuk terug in een nieuw jasje én het herstofferen scheelt u in kosten. Op basis van bijzondere materiaalcombinaties ontstaan creatieve ontwerpen met een aparte vormgeving en niet-alledaagse kleuren.


Een bank vormt een meerwaarde voor elk interieur en is een lust voor het oog. Let op: de op het beeldscherm getoonde kleuren en structuren kunnen afwijken van de werkelijkhei hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. Elk jaar vinden onze stoelen, tafels en banken hun weg naar de huizen van designliefhebbers over heel de wereld.


Een keuze die past bij uw lifestyle. De herstoffering van design meubels is een vak apart. Als u uitgekeken bent op het patroon of juist het materiaal is herstofferen de perfecte optie!


Goedkoper dan een nieuw meubelstuk, maar toch de ervaring van een nieuwe meubel in uw huis. Uw oude bank of fauteuil inruilen kost u geld , Waarom! Tijdelijke extra korting van op alle stof en leer prijzen.


Ik heb deze stoel jaar geleden tweedehands gekocht voor maar 1gulden, toen ik op mijzelf ben gaan wonen. Het was mijn eerste stoel, meteen een design item. Tulip, Ribbon Chair, Butterfly, Mushroom en Tongue, stuk voor stuk modellen die het lonen om te herstofferen.

Deze techniek van het buigen van multiplex was de basis van de F437. Bepaalde industriële technieken zijn soms merkspecifiek en vaak waagt de klassiek herstoffeerder zich hier niet aan. Vraag hier een offerte aan. Stijn houdt van uitdagingen en heeft reeds diverse zetels van o. Vooral de italiaanse klassieker, de maralunga van Cassina heeft Stijn meermaals mogen herstofferen. Klik hier om onze nieuwe website te bekijken.


Door onze vakkundige stoffering voor o. Jaren geleden een dure bank of fauteuil gekocht, maar nu dan toch aan een nieuw jasje toe? Waarom deze dan nu bij het vuilnis te zetten dat is toch zonde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts