woensdag 19 oktober 2016

Pip studio gastendoekje

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Kies uit producten vanaf € 95. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Happy products for happy people.

Voor 22:bestel morgen in huis! De handdoeken zijn gemaakt van 1 katoen badstof en hebben natuurlijk prachtige Pip printjes. Pip Studio heeft een ruime collectie met zachte handdoeken. Vul jouw collectie handdoeken aan met een baddoek, douchelaken of een washandje van Pip.


Wil je jouw gasten ook laten genieten van de fijne handdoeken van Pip ? Nu tijdens SALE korting tot. Gratis bezorging en retour. Sommige doekjes zijn voorzien van streepjes of een barok ontwerp.

Genoeg keuze dus voor ieder interieur. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid en er zijn vaak leuke aanbiedingen. Badtextiel kun je nu eenmaal niet zonder, maar combineer dan het nuttige met het aangename en schaf badtextiel van hoge kwaliteit aan. Gastendoekjes zijn altijd handig om in huis te hebben.


Van uni tot print, gastendoekjes zijn er in allerlei soorten en kleuren. Welke gastendoekjes van ESSENZA HOME vallen bij jou in de smaak? Bademode, Bettwäsche und Homewear! Haal vandaag nog die gastendoekjes in huis. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel.


Wij bieden u altijd het volledige assortiment tegen de laagste mogelijke prijzen. Ieder seizoen komt er een nieuwe collectie en gaat de oude collectie van pip studio in de sale. Bij ons kun je gastendoekjes kopen in vele kleuren, met verschillende dessins en van diverse merken. De standaardmaten zijn 30xen 40xen ze zijn bestemd voor eenmalig gebruik.


Je kunt ze gebruiken in de badkamer of op het toilet. Onder de wastafel staat daarom een mooi vormgegeven bak of mand waar de gasten hun handdoekje na gebruik in kunnen gooien. Het is Sale bij de Bijenkorf!

Romantische Markenartikel von PiP Studio. Een Pip dekbedovertrek staat prachtig in vele soorten slaapkamers: in romantische stijl, klassieke stijl, neutrale stijl of natuurlijke stijl. Maar ook voor een moderne slaapkamer is er een bijpassend Pip dekbedovertrek te vinden! De ontwerpers van PiP Studio zijn namelijk altijd op de hoogte van de nieuwste trends.


PIP is de ontwerpster van PIP Studio en zij haalt haar inspiratie uit alledaagse gebeurtenissen. Deze beauty is een aanwinst voor elke badkamer en toilet. Het gastendoekje heeft een beeldschoon dessin met lieflijke bloemen en planten in allerlei mooie kleuren. Gebruikt maar nog heel netjes en mooi van kleur. Bijpassende beeldjes (geisha groot en klein).


Het zijn eigenlijk spaarpotten, maar bij de kleine zit geen gleuf in voor geld in te doen. Maar ik heb ze alleen als decoratie gebruikt, passend bij de handdoekjes. Klein beetje rood vd strik af, zie foto. Pip ’s studio maakt alledaagse producten zoals pip studio badjassen of pip studio dekbedovertrekken, vooral zaken die zij zelf niet naar haar eigen smaak kan vinden.


Door haar oog voor detail, speciale afwerkingen en gelaagde designs, krijgen deze collecties een kwinkslag met als doel een sprankel te geven aan het dagelijks leven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts