woensdag 12 oktober 2016

Babykamer mint

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Onmisbaar in de babykamer. Levering in Nederlan België, en Duitsland. Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past!


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Mint laat zich gemakkelijk combineren en zeker in de babykamer kun je helemaal los. Wat dacht je van mintgroen met grijs of heel schattig voor meisjes, mintgroen met roze of oud roze. De uitgebreide collectie mintgroene dekentjes zijn lekker wollig of met prachtige prints. Ook op maat te bestellen naar je eigen wensen (kleuren, afbeeldingen en afmeting).


Accessoires babykamer kinderkamer mint mintgroen. Stoere mooie accessoires voor babykamer en kinderkamer in mintgroen.

Ook andere accessoires van de Kleine Auto zijn op maat in kleur mint te bestellen. Mintgroen is een mooie zachte pastelkleur en kan heel leuk zijn voor zowel jongens baby’s en meisjes baby’s. Leuk te combineren met lichtgrijs.


Babyzimmer in Mint und Grau. Long Island Living: plaid mintgroen. Babykamer Mint voor een jongen. Heerlijk zachte plai erg geschikt voor de woonkamer maar ook leuk in de babykamer.


Maar het is ook zeker de moeite waard om eens te kijken hoe je deze twee kan combineren! Uiteraard hangen er bij ons in de babykamer een aantal van haar kleurrijke schilderijen en de kids vinden dat geweldig leuk! Door unieke schilderijen op je babykamer op te hangen, het liefst lekker kleurrijk, zorg je er voor dat je een echt unieke babykamer hebt met een bijzondere en vrolijke uitstraling.


Enige tijd terug blogden we over mintgroene accessoires voor de babykamer. Maar mintgroen is ook erg leuk voor mama’s. Daarom deze keer Baby mint versus keer mama mint.


Verzamel de babykamer accessoires en plaatjes ervan bijelkaar en wie weet zodra je alles bijelkaar zet wordt het ineens wel duidelijk welke kant je graag op wilt voor de babykamer inrichting. Neem ook eens een kijkje op onze babykamer inspiratie pagina.

Alles wat je nodig hebt voor de babykamer. De neutrale babykamer heeft een witte basis met veel mint en een beetje grijs. Eén wand in de kleine, maar complete, kinderkamer is geschilderd in een mooie kleur mint. De witte, ronde muurstickers zorgen voor een speels effect.


Het kan zowel in een jongens- als meisjeskamer en zorgt voor een rustige sfeer omdat het iets kalms heeft. Zeker in combinatie met wit zorg je voor een frisse, trendy babykamer. Little Dutch Adventure Mint babykamer accessoires.


Wat een avontuur zo’n kleintje op komst! En natuurlijk ben je op zoek naar de allermooiste babykamer accessoires, zachte producten, lieve stofjes en schattige prints. Kies een muur uit en verf die helemaal mint.


Zorg dat je de rest van de muren wit houdt. Of loop alvast vooruit en kies een mintgroen behang met print (grafische prints zijn een van dé woontrends van dit jaar). Gecombineerd met een witte vloer en grijze of taupe accessoires maak je je babykamer helemaal af. Richt je babykamer in met kindermeubels die meegroeien met je kind.


Bekijk onze babybedden, commodes, kasten en babytextiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts