donderdag 27 oktober 2016

Ahrend bank

Kies online je Bank en kom proefzitten in Nederlands grootste Woonwinkel. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Bestel Online of Bezoek de Winkel. Bekijk het Grootste Assortiment van Nederland Hier!


Uitgebreid Assortiment en uw bank Direct Leverbaar.

Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Met de treinbank kan ieder restaurant, coffeecorner, maar ook andere ruimten waar gewerkt of gecommuniceerd wordt, nuttig worden ingevuld. Bij Ahrend hebben we passie voor totaal inrichten. Ontdek hoe wij zelf Activiteit Gerelateerd Werken, Design, Duurzaamheid en Office Lifestyles toepassen.


Een bank die uit verschillende elementen is opgebouwd. De reeks bestaat uit een hoekelement, een tussen element en een poef. Ahrend de cirkel 6design bank van Bas Pruyser.


Ahrend 6bank is oorspronkelijk ontworpen voor het rijksmuseum in amsterdam van voor de verbouwing.

Oorspronkelijk ontworpen door Bas Pruyser voor het Rijksmuseum in Amsterdam. Rugleuning is verstelbaar over de breedte van de bank en gemaakt van massief teakhout. In goede gebruikte staat, normale sporen conform leeftijd en gebruik.


De banken zijn voor diverse omgevingen geschikt. De collectie is ontworpen door Basten Leijh. De Ahrend Napoli design bank is ontworpen door Frans van der Wielen. De zitbank bestaat uit losse elementen welke te koppelen zijn tot grote hoekbank, andere opstelling is ook mogelijk.


Deze comfortabele lounge bank is zeer geschikt voor in een ontvangstruimte. Met een ruim aanbod van bureaus, vergadertafels, bureaustoelen, vergaderstoelen, kasten en zorg- en onderwijsmeubilair biedt Ahrend altijd een passende oplossing voor uw kantoor of werkomgeving. Naast eigen meubilair biedt Ahrend ook producten aan van andere toonaangevende meubelfabrikanten zoals HAY, Wilkhahn, Arper en andere partners. Stof of leer, alles wat je zoekt bij OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! De beste Bankstellen vind je hier. Onbegrensde mogelijkheden! Op gebied van banken , poefs en loungebanken zijn de mogelijkheden onbegrensd! Meer en meer ontdekken horeca en inrichters dat door de toepassing van banken in diverse maten en uitvoeringen te gebruiken, er een goede sfeer ontstaat welke ook nog eens zeer praktisch blijkt te zijn in de ruimte.


De Arend heeft dit financieel gezond certificaat van Graydon ontvangen daar zij tot de top van de financieel gezonde bedrijven van Nederland behoort.

De Arend heeft dan ook de A rating die aantoont dat haar financïele gezondhei betaalbeleid en kredietwaardigheid perfect is. Ahrend is een Nederlandse producent van Kantoormeubilair. Ahrend heeft een ruim aanbod in onder andere bureaus, bureaustoelen, vergadertafels en -stoelen, roldeurkasten en ladenblokken. U kunt kiezen uit verschillende lijnen. Zo hebben wij Ahrend Essa, Ahrend Mehes en Ahrend 500.


We are lawyers, regulatory consultants, business advisors, tax, corporate and funds services experts. We bridge the gap between legal advice and its implementation.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts