woensdag 19 oktober 2016

Parketlak

Parketlak

Profiteer van extra korting op Trae Lyx verf en snel thuis geleverd. Vind online verf kopen het nu op Kensaq. Alle Parketlak vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw verfspullen. Het merk TRAE LYX omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren en meubelen.


Op deze site maakt u kennis met hoogwaardige. Trae-Lyx parketlakken worden graag door professionals gebruikt vanwege de hoge kwaliteit. Niet-professionele gebruikers zullen echter ook ervaren dat Trae-Lyx. Het Bona Parketlak Systeegrondlakken en aflakken, één uitzonderlijk, overzichtelijk en compatibel systeem. De zes grondlakken bieden een kleurvariatie van Scandinavisch wit tot amber en zijn compatibel met elk van de zes aflakken.


Naast parketlak over verf aan te brengen kan je er ook voor kiezen om te werken met gekleurde parketlak. Een merk als Histor heeft bijvoorbeeld tientallen opties Histor parketlak in het assortiment waaruit je kunt kiezen. Gekleurde parketlak betekent overigens niet dat er gelijk gek gedaan wordt met de kleur. Binnen de parketlak voor vloeren heb je bijvoorbeeld de keuze uit een matte afwerking of een white wash parketlak. Op die manier bereik je het resultaat waar je naar opzoek bent, om de vloer mooi af te werken.


Je kunt de vloer afwerken met een parketlak met een matte afwerking. Kleur op uw vloer met Moose F in combinatie met TOPP matte parketlak. Vroeger was deze lak op spiritusbasis, en stonk enorm (maar was wel enorm slijtvast !), maar tegenwoordig is het allemaal op waterbasis.


Glitsa parketlak is al vele tientallen jaren bekend. Enorm slijtvaste soort, hier heeft u dus jaren plezier van. Het is een slijt- en kras vaste parketlak die geschikt is voor bescherming van uw hardhouten vloeren en (lamel)parket voor normaal gebruik. Het biedt een goede bescherming voor hardhouten vloeren en (lamel) parket en is geschikt voor normaal gebruik.


Parketlak

Glitsa Parketlak is versterkt met Polyurethaan, waardoor het zeer kras - en slijtvast is. Met Glitsa behandelde vloeren zijn eenvoudig te onderhouden met Glitsa Vloerreiniger en Glitsa Vloerpolish. Geschikt voor hardhouten vloeren en.


Blanke lak: vernis, parketlak , vloerlak. Wil je het hout beschermen, maar de kleur niet wijzigen dan neem je een blanke lak. Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer.


Vergelijking met producten van andere fabrikanten leert dat RigoStep lakken ook qua slijtvastheid de norm stellen. Zowel eencomponentig als tweecomponentig: geen enkele concurrerende parketlak is slijtvaster of bestendiger dan een vergelijkbare RigoStep parketlak ! Taber Abraser - SIS Vallend Zand testmethode. Fitex parketlak aqua extra mat is een extra matte, niet vergelende, watergedragen parketlak voor binnen.


Hermadix parketlak voor houten vloeren is ook uitstekend geschikt als de beste bescherming voor je tafel, kast, dressoir, stoelen en andere houten meubelen. Deze lak gebruiken wij zelf al een tiental jaren naar volle tevredenheid in onze meubelmakerij. Geurarm en watergedragen, snel drogen makkelijk verwerkbaar, goed slijtvast. FORTICO 2C is een uitstekende, krasbestendige, PU componenten- parketlak , op waterbasis, voor parket en zwaar belaste houten vloeren.


Parketlak

FORTICO 2C heeft een uitstekende chemische en mechanische bestendigheid en is ontwikkeld met de meest vernieuwde technologiëen. Bekijk alles met parketlak ! Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een. Rambo parketlak mat blank 250ml is een kras en stootvaste lak voor de beste duurzame bescherming van parket. Gebruik parketlak op waterbasis voor het aflakken van houtwerk, parket, (hard) houten vloeren en meubels, al of niet voorzien van een voorgaande laag.


Voor een onbehandelde uitstraling. Trae Lyx Parketlak Ultra Mat behoort tot een nieuwe generatie watergedragen 1K-lakken, die uitblinkt door uitmuntende slijtvastheid en bestand is tegen chemicaliën. De slijtvastheid van parketlak is erg be-langrijk en woog daarom in onze test het zwaarst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts