woensdag 12 oktober 2016

Goede betonverf

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bij Praxis vind je betonverf naast zwart, wit en antraciet ook in allerlei andere kleuren. Zo kun je op een eenvoudige manier jouw betonvloer een mooie nieuwe look geven, die helemaal past bij jouw stijl en de sfeer van je interieur. Of natuurlijk bij de sfeer van jouw buitenruimte als je met betonverf je balkon gaat opfrissen!


Geef je balkon of gestorte vloer een kleur met betonverf. Zo’n beton en vloerverf hecht goed en kan tegen een stootje.

Met betonverf geef je je kamer een industriële “look” en een totaal nieuwe uitstraling. Het verven van een betonnen vloer is een handige en goedkope manier om jouw vloer op te knappen. Wil je de vloer in je garage of schuur voorzien van een likje betonverf ? Ga in dit geval voor een extra sterke twee-componenten betonverf.


Betonverf is antislip, slijtvast en makkelijk reinigbaar. Ten opzichte van normale verf zorgt betonverf buiten ervoor dat een ondergrond bestand is tegen vocht, schimmels, groene aanslag en mos. Kijk dus goed welke betonverf je buiten kunt toepassen om van de voordelen te profiteren (zie tabel).


Hieronder volgen nog een aantal tips als je betonverf buiten gaat aanbrengen: Verf met goed weer.

Specifieke betonverf speciaal voor betonnen vloeren, net als andere buitenverven die je goed kunt gebruiken op beton en een aantal andere ondergronden. Goed kras- en slijtvast, om daar op een duurzame manier gebruik van te maken. Beschikbaar in alle kleuren, bij alle merken uit ons uitgebreide assortiment. Goede kwaliteit ronde kwast voor het verwerken van bijna alle soorten verf.


Hierin beantwoordt u vragen over de bestaande ondergron waarna u een advies krijgt over het te bestellen product. Als u niet goed weet wat voor soort ondergrond u hebt, dan adviseren de medewerkers van Epoxywinkel. Belangrijk is dat u de juiste betonverf producten gebruikt. Een tweede belangrijke zaak is dat u systematisch, dus weloverwogen stap voor stap, de werkzaamheden uitvoert. We noemen hier de stappen in het betonverf aanbrengen.


Waar moet u op letten bij het betonverf aanbrengen? De betonlook is een heuse trend in het interieur. Wil je extra bescherming, bijvoorbeeld voor de garagdevloer? Wil je graag een betonnen oppervlak schilderen, dan biedt betonverf de perfecte uitkomst!


Deze betonlook verf is op waterbasis waardoor het reukarm is en snel droogt. Goed naspoelen en laten drogen, en dan kunt u aan de slag. Slijtvaste betonverf : Vloercoating HQ.


Gaat u beton verven, kies dan altijd voor een goede , slijtvaste betonverf.

Bij Epoxywinkel adviseren we de transparante EP Vloercoating TR. Deze slijtvaste epoxy is geschikt voor toepassing op vloeren en krijgt een mooie zijdeglans uiterlijk. Oppervlakken die geverfd zijn met betonverf gaan langer mee. Weer, win zuur, vuil: het heeft allemaal minder kans om een vloer of muur te beschadigen als er goede betonverf op zit.


Nog een voordeel: schimmels, algen en mossen krijgen het lastig. Je moet er bij het aanbrengen van betonverf rekening mee houden dat de voorbereiding veel meespeelt in het eindresultaat. De voorbereiding begint met het verwijderen van eventuele oude betonverflagen. Bij de Grote Schuur kan je goedkope betonverf kopen.


Neem een kijkje in de webshop of lees verder voor de voordelen van betonverf. Een betoonlook voor binnen en buiten. Eén van de voordelen van betonverf is dat je het zowel binnen als buiten kunt. Een goede kwaliteit verf herken je namelijk direct aan de vloei: je kunt de verf vol opzetten, uitstrijken en vervolgens met rust laten.


De verf vloeit dan vanzelf tot een mooie strakke laag. Doe-het-zelvers hebben vaak de neiging om eindeloos in de verf te blijven strijken of rollen. Verfgilde helpt u bij het kopen van professionele betonverf voor binnen of buiten.


Bent u op zoek naar muurverf of naar (garage) vloerverf? Dan bent u op het juiste adres! De allerbeste betonverfmerken als Sikkens, Sigma en Wijzonol voor zeer scherpe prijzen. Vanuit verfgilde adviseren wij om niet te snel te besparen op uw betonverf. Beton is, net als steen, een goed bouwproduct.


Het heeft een hoge hardheid en dus weerstand. Een materiaal bij uitstek geschikt voor vloeren die zwaar belast worden. De zware belasting kan bestaan uit gewicht. Vaker moet u denken aan frequente bewegingen op het vloeroppervlak.


Deze verf is stoot-, kras- en slijtvast en voor zowel binnen als buitentoepassingen geschikt. Koop je betonverf op onze site. Op onze site kun je makkelijk en snel het aanbod betonverf bekijken en vergelijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts