dinsdag 11 oktober 2016

Cetabever buitenbeits dekkend zijdeglans

Cetabever buitenbeits dekkend zijdeglans

Alle soorten en kleuren Voor uur bestel morgen in huis! Buitenbeits tegen de laagste prijzen. Dekkende Meesterbeits beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden met optimaal glansbehoud. CetaBever bestellen bij verf. Dekkende meesterbeits beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden met optimaal glansbehoud.


Cetabever buitenbeits dekkend zijdeglans

Door uitstekende hechting en hoge laagdikte bereikt u met minder lagen, zonder grondverf, een uitstekende dekking. Deze duurzame en vochtwerende beits is geschikt voor het gronden, voorlakken en aflakken van kwalitatief hout in de tuin. Het kale hout voorbehandelen zoals genoemd onder nieuw hout. Geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout. Tussen de lagen fijn schuren met schuurpapier korrelgrofte P3en stofvrij maken.


Beschermt tegen UV-straling. Hij is verkrijgbaar in mooie dekkende kleuren, bijvoorbeeld deze donkergroen 605. Deze dekkende buitenbeits wordt vooral gebruikt voor gevelbetimmeringen, daklijsten, kozijnen en deuren. Dit betekent dat u door de uitstekende hechting en de hoge laagdikte, met minder lagen een zeer duurzame bescherming en een uitstekende dekking realiseert. Tuinhoutbeits is sterk impregnerend en voedt en beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden.


Artikel van Volgende. U kunt nu snel en gemakkelijk uw cetabever bestellen bij Verfshoppen. Het gebruik van een goede kwaliteit verf voor uw kozijnen en deuren komt u altijd ten goede, of dit nou voor binnen of buiten is. Voor al het houtwerk aan de buitenkant van je huis zoals gevelbetimmeringen, daklijsten, kozijnen en deuren. Door het EPS systeem kan de buitenbeits direct op het hout worden aangebracht, grondverf of primer is niet nodig.


Transparante Meesterbeits beschermt uw hout langdurig tegen weersinvloeden met optimaal glansbehoud. De natuurlijke houtnerf blijft zichtbaar en de beits geeft uw hout een prachtige. Deze beits is leverbaar in veel verschillende kleuren, waaronder deze donkergroen 605. Voor ál het houtwerk aan de buitenkant van je huis.


Cetabever buitenbeits dekkend zijdeglans

Je kunt hierbij denken aan gevelbetimmeringen, daklijsten, kozijnen en deuren. De beits beschermt je hout en schilderwerk al binnen uur tegen regen en vocht. Dit komt door de waterdichte afsluiting op de buitenste laag van de beits. Door de uitstekende hechting en hoge laagdikte wordt met minder lagen, zonder grondverf, een uitstekende dekking verkregen.


Het beschermt tegen UV en vertraagt glansverval. Via de Grote Schuur vind je een ruim assortiment aan deze topkwaliteit buitenbeits. Cetabever tuinhout beits dekkend zijdeglans 8klassiekbruin.


Het merk levert duurzame soorten beits voor buiten. Voor binnen is er ook een lijn met transparante kleuren, vloerlakken en parketlakken. Denk hierbij aan schuttingen, schuren, vlonders of tuinmeubelen.


Het kan hier bijvoorbeeld belangrijk zijn dat de buitenbeits uv-bestendig of sterk waterafstotend is. Gebruik buitenbeits om de levensduur van je tuinhout te verhogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts