woensdag 26 oktober 2016

Nis in muur

Sierlijsten voor wanden, vloeren en muren. Koop decoratieve elementen van Orac online in onze webshop. Wandlijsten, deurpanelen en meer. Decoratieve plinten en meer.


Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven.

De nis , of gat in de muur , zien we steeds vaker om een ruimte op unieke wijze te decoreren. Een nis kan zoals gezegd overal in huis. Je kunt het maken in elke muur in elke ruimte.


Maar de ruimte waar een nis het meest wordt gemaakt is de badkamer. Nisjes om handdoeken op te bergen bijvoorbeel maar vooral in de muur in de douche is een nis erg praktisch. Prachtig en nog functioneel ook. Ik ging op zoek naar mooie inspiratie voor het maken van een nis.


Bekijk het bord Nis in muur van sharon_versfeld op Pinterest.

Bekijk meer ideeën over Huis interieur, Interieur en Interieur woonkamer. Klik hier en bekijk de mooiste inspiratie voorbeelden van een nis in de muur van de badkamer, slaapkamer, keuken en woonkamer! Daarna kun je het muurtje en de nis betegelen. Zo kan er geen water blijven staan in de nis.


Ook maak ik de omtrek van de nis iets groter dan de tegel maat, zodat je de tegels aan de binnenkant wat dikker in de lijm kunt zetten op tegel maat. Berg al je douchespulletjes eenvoudig op in een ingebouwde nis ! Let er op dat je de nissen, na het gebruik van de douche, droog maakt. Inbouwnis voor de badkamer. Zo kunt u de nis er extra laten uitspringen of juist in de muur laten verdwijnen.


Deze nissen hebben een deur die u kunt betegelen. Kiest u voor dezelfde tegel dan ontstaat er een geheime nis. Aan de ene kant gewoon witte stuc, aan de andere kant komt de inloopdouche en dat wordt betonstuc. Door het aanbrengen van een nis komt het muurvlak over een bepaalde hoogte en breedte dieper te liggen dan de rest van de muur. Vaak is een nis rechthoekig van vorm, soms wordt een nis aan de bovenkant afgesloten met een boog, denk aan de rondboogfriezen bij een liseenversiering.


Een dergelijke uitvoering is zeer voordelig niches kijkt in combinatie met een lage meubels. Stucwerk op de muren en rond de nissen met succes een aanvulling op het interieur composities. Eergisteren lieten we de mooie kleine badkamer zien, waar een brede nis in de muur verwerkt is.


Zo’n nisje in de muur is super populair in de badkamer, in de inloopdouche of boven het bad.

Met deze luxe RVS inbouw nis bent u voorgoed verlost van uw opbergproblemen in de vaak beperkte doucheruimte. Na de mechanische verwerking gruntuem muur dubbele laag voor het schilderen in de meest geschikte kleur. Het idee nis in de wand van gipsplaat toelaattransformeren het interieur en de sfeer van de ruimte zonder enige financiële kosten, wordt het ontwerp aangepast of eenvoudig te demonteren, indien nodig.


De omtrekranden van de nis kunnen met profielen afgewerkt worden of de tegels in verstek zagen. In de nis komt natuurlijk ook de waterdichting zoals op de muren en vloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts