vrijdag 28 oktober 2016

Keijser en co nijmegen

Keijser en co nijmegen

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Boek uw Hotel in Nijmegen online. Reserveer online, laagste prijzen. Aard is jaar werkzaam geweest in de meubelbranche binnen het familiebedrijf Novio Forum.


Keijser en co nijmegen

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden. Ook werken wij met de gerenommeerde stoffenhuizen, waaronder Aristide, Chivasso, Belliny en Romo. Ieder huis is anders en ieder mens heeft zijn specifieke wensen, vandaar dat de Keijser en Co collectie niet volstaat met standaard maatvoeringen of een beperkte stofkeuze. De maatvoering, afwerking en kleurcombinaties passen zo bij jouw stijl en wensen.


Je kan kiezen uit talloze meubelstoffen en houtkleuren. Keijser en CO combineert stijlvol, klassiek en praktisch wonen in een collectie met diverse meubelen. Centraal staat het maatwerk.


Keijser en co nijmegen

Ieder mens heeft eigen wensen en daarom biedt dit Nederlandse merk een ruime keuze uit stoffen en afmetingen. Bekijk de meest inspirerende studio van Keijser en CO bij Eijerkamp Zutphen of in onze. Het importeren van en uitoefenen van een groothandel in binnen- en buitenmeubelen, woonaccessoires en aanverwante artikelen en het verzorgen van het transport hiervan naar klanten en naar derden in opdracht van opdrachtgevers.


Salontafel kubus van keijser en co eric kuster stijl. Verder top af te halen vanaf half februari. Graydon en deels vanuit de KvK. Helaas, We zijn nu een aantal jaren later en de bekleding van de meubels is tot de draad versleten en haast alle wieltjes van de bankjes en stoelen zijn kapot. Bestel je woonartikelen gemakkelijk online of bezoek onze vestiging.


Het duo wil ook een boetiekhotel met een klein aantal kamers onderbrengen in het complex en zal het hoofdkantoor ook verhuizen van Nijmegen naar Grave. Wat betreft de aanwezigheid in het ETC Design Center: deze blijft ongewijzigd. Op de foto het Arsenaal in Grave. U zult in de showroom de stijl en de verschillende mogelijkheden van de meubelen zien in combinatie met een luxe en warm interieur.


Bekijk meer ideeën over Interieur, Projecten en Thuis. In Nijmegen heeft Infobel 22geregistreerde bedrijven. Deze bedrijven hebben een geschatte omzet van € 24. Wat u nodig heeft is een briljant idee dat we samen uitwerken tot een uniek ontwerp. Bij ons in Nijmegen in de gemeenschappelijke werkplaats werken wij aan zowel grote als kleine projecten.


Keijser en co nijmegen

Onze kracht ligt in het leveren van maatwerk. We werken zowel ambachtelijk als modern. Meubels bedrijf Keijser Co. Contactgegevens van Keijser Co. Groothandel in huismeubilair.


Eigentijdse meubelen met een pure vormgeving waarbij alles mogelijk is. Denk daarbij aan speciale maatvoeringen en verschillende afwerkingen, zoals gebeitst eiken, kasten in kalkverf of juist hoogglans gepolitoerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts