woensdag 19 oktober 2016

Je eigen huis ontwerpen

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Word jij ook zo blij van de zon? Wanneer deze je huis binnen schijnt? Dat alles een stuk mooier, en bijna probleemloos lijkt? Zou je dat dan niet als uitgangspunt willen nemen bij het ontwerpen van je eigen huis ?

Bouw je eigen huis in simpele stappen. Lighthouse Living biedt de oplossing. Kies zelf uit onze sfeervolle leefbare ontwerpen met onze configurator. We laten je dan in onze showroom de tekeningen en materialen zien en nemen alle keuzemogelijkheden en prijzen nog een keer samen rustig door.


Aan de hand van de onderstaande vragen en antwoorden hebben we het gehele proces weergegeven en uitgelegd. Wil je liever samen met ons je eigen huis ontwerpen ? Je eigen huis is een plekje dat helemaal van jou is.

Daarom zoek je wanneer je rond aan het kijken bent voor een koopwoning ook naar een huis dat voelt als ‘jouw huis ’. Maar zou het niet fantastisch zijn als je meer invloed had op jouw woning dan dat? Als je een nieuwbouwhuis voor jezelf zou mogen ontwerpen ? U wilt uw eigen huis laten bouwen. Na het ontwerpen van het huis , het regelen van financiën, de aankoop van het bouwkavel, het doorlopen van welstand en het verkrijgen van de felbegeerde bouwvergunning begint het daadwerkelijk laten bouwen van uw eigen huis. Hier komt veel bij kijken.


Wat is er mooier dan wonen in de woning van je dromen op de ideale locatie? Dat komt met MyOwnHome wel heel dichtbij! Met de online ontwerpmodule (de Woonconfigurator) is het heel eenvoudig geworden om zelf je woning te ontwerpen , die volledig voldoet aan jouw wensen. De kosten van de keuzes die je maakt zijn direct inzichtelijk. Ben je van plan je eigen woning opnieuw in te richten of overweeg je om een pand te kopen en daar een gezellige leefruimte van te maken?


Met het gratis Sweet Home 3D kun je je eigen verbeelding al in een heuse 3D-omgeving gieten, virtuele wandelingen incluis. Zelf je huis ontwerpen Uniek Jij bent uniek en je wilt dat je huis aansluit op wie jij bent en hoe jij wilt wonen. Bewust leven Je wilt bewuste keuzes maken in hoe jouw nieuwe leefomgeving eruit komt te zien.


Wij helpen je graag om je plannen concreet te maken!

Iedere dinsdagmiddag van 16. Scheepmakersstraat in Den Haag. Voor de locaties Rotterdam, Leiden of Amsterdam kun je telefonisch een afspraak maken of het contactformulier invullen. Een Nieuw Huis Laten Bouwen Naar Uw Wensen, Benieuwd?


Inspiratie voor het ontwerpen van je eigen huis. Materialen, kleuren, vormen, technieken en ideeën. Bij het ontwerpen van een huis is specifieke kennis zeer belangrijk. Bij een bouw van een huis komen namelijk heel veel dingen kijken.


Dit kan u, naar onze mening, beter bespreken met een specialist zoals Roscobouw. Je interieur ontwerpen met RoomsTYLER. Met Roomstyler maak je gratis 3D- ontwerpen van allerlei ruimtes in huis. Geheel gratis en zonder account kan je via Roomstyler.


In één muisklik voeg je alle gewenste afwerkingen en interieuraccessoires toe. Klik dan op het ontwerp voor een gedetailleerde plattegrond van het huis. U kunt dan meteen zien hoe de indeling eruit ziet en wat u er eventueel nog aan wilt veranderen.


Uiteraard zijn er, naast de ontwerpen op onze website, nog meer woningtypen die u kunt gebruiken voor het ontwerp van uw eigen huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts