donderdag 10 augustus 2017

Hanglamp jongenskamer

Hanglampen geven stijl en sfeer aan een ruimte. Bedien ze met je Telefoon of Stem. Alle Accessoires, al vanaf € 1. Voordelige hanglamp op beslist. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn!


Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel.

Verschillende kleuren en modellen hanglampen. Door de verschillende kleuren en modellen is er voor elke kamer iets te vinden. We hebben een breed en gevarieerd aanbod in allerlei verschillende type hanglampen voor de kinderkamer.


Zo heb je bijvoorbeeld keuze uit een stoere voetballamp of een vrolijke hanglamp met vogeltjes of hartjes. Bij jongenslamp kunt u zelf uw eigen kinderlamp samenstellen wat past in de stijl van de kinderkamer. Zoals een junglelamp of legerlamp. Wij hebben een ruime collectie jongenslampen en stoere lampen. Of een hanglamp met twee lampenkappen.


Bestel de Politie hanglamp jongenskamer - Blauw Rood op Lampgigant.

Maar ook neutrale plaatjes, zoals de zon,wolken of dieren kun je vinden op de hanglampen in de kinderkamer van nu. Hier vindt u een prachtige collectie originele kinderlampen van o. Taftan, Little Dutch, Juul Design Pakhuis Oost, Taj Wood Scherer en Niermann. Lamp jongenskamer Lamp jongenskamer , zoek je een stoere jongenslamp? Een hanglamp of wandlamp voor de jongenskamer ? Stoere hanglamp voorzien van drie industriële kappen.


Deze hanglamp is gemaakt van staal en voorzien van een stoere vormgeving en uitstraling. Elke kap heeft een opengewerkt armatuur, toont industrieel en heeft als extra detail een houten katrol. Als de jongenskamer niet al te groot is (en dat geldt voor de meeste) dan kun je meestal volstaan met twee stuks jongenskamer verlichting: een hanglamp of plafondlamp en een wandlampje bij het bed. Bepaal ook hier het budget dat je wil uitgeven.


Voor een simpele basic jongens nachtlamp kan je ook bij Kidsdepot terecht. Dit merk heeft niet alleen mooie hanglampen voor de jongenskamer in de collectie, maar ook bijpassende meubels en accessoires. Een grappige en unieke vloerlamp is te vinden in de collectie van Eno Studio.


Deze stoere lampen voor de kinderkamer zijn extra bijzonder en origineel. De stoere jongenslampen worden geleverd met een gratis ophangpendel. Wil je ook stof aan de binnenkant van de jongenslamp dan is de meer prijs Euro.


De prijzen van deze stoere kinderlampen zijn vanaf Euro in de maat 30cm doorsnee en 20cm hoog. Exclusieve en betaalbare design meubels.

Bekijk de grote collectie meubels en koop direct je nieuwe meubels met snelle bezorging. De Lampenzo vrolijke en originele kinderlampen bestaan uit hanglampen , plafondlampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen in de meest uiteenlopende kleuren. Bekijk vooral ook eens onze leuke collectie nachtlampjes. Wanneer het net niet helemaal donker is voelt een kind zich een stuk veiliger. Moderne, sfeervolle hanglamp voorzien van drie glazen kappen (rookglas).


De hanglamp bestaat uit een mat zwarte plafondplaat met daaraan hangend drie glazen kappen. In het glas is een gewolkte tekening waarneembaar. Handgemaakte lampenkap basic ster. Zwarte sterren op witte stof. De lamp wordt met pendel geleverd.


Wij maken hanglampen voor kinderkamers met de hand in eigen atelier. De hanglamp wordt binnen anderhalve week aangetekend verstuurt inclusief ophangpendel deze krijg je gratis bij de bestelling van de kinderhanglamp meegeleverd. Een bloemen- of vogelkooilamp voor de meisjeskamer, een stoere lamp voor de jongenskamer. Ruim assortiment van wandlampen, hanglampen ,. Op zoek naar een leuke lamp voor de jongenskamer ? Vind hier ons ruime assortiment kinderlampen zoals wandlampen, hanglampen en plafondlampen. Een lamp is echt een eyecatcher in de kinderkamer.


Deze webshop richt zich compleet op jongenskamers. Uniek is de looplamp, in het geel, zwart of oranje. Een ander leuk exemplaar is het lampje in de glazen pot.


Perfect als nachtlamp en ook bestemd voor het opbergen van kleine schatten onderin de pot. Het is vaak lastig om een leuke hanglamp voor jongens te vinden. Zelfs de zolder krijgt een andere uitstraling met een mooie hanglamp aan het plafond. Voor een gezellige huiselijke sfeer is een hanglamp die warm wit licht uitstraalt geschikt. Naast het feit dat een hanglamp praktisch moet zijn, is ook de stijl van belang.


Wat helemaal de trend van nu is, is een hanglamp van glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts