woensdag 15 november 2017

Aquamarijn corcol kleuren

Aquamarijn corcol kleuren

Vandaag bestel vandaag verzonden. Edelstenen nu al vanaf € online. U krijgt direct een bevestiging. Eén behandeling is genoeg. Corcol veredelt, verduurzaamt en beschermt o. Omdat ik eerst de kleur wou testen ben ik op zoek gegaan naar een leverancier die deze testblikjes verkoopt en kwam uit bij eco-logisch vanwege de laagste prijs.


Aquamarijn corcol kleuren

Ik ben zeer tevreden over de vlotte afhandeling en levering van mijn bestelling. Dus is het al gemengd met het kleurpigment van uw keuze. Voor het impregneren van houten vloeren en parket. De vloerolie is 1 natuurlijk en 1 oplosmiddelvrij. Bevat uitsluitend zuivere oliën en geen oplosmiddelen.


Je hoeft dus niet bang te zijn dat door beloop of reiniging de kleur verdwijnt. Als laatste schuurgang het hout egaal opschuren met maximaal korrel 120. Als een Multischijfmachine wordt gebruikt maximaal korrel gebruiken. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf.


De corcol en kleurpigment zijn ook samen verkrijgbaar als set. Losse pimenten zijn te gebruiken om zelf te expirimenteren of om kleuren met elkaar te mengen. Het is aan te raden om eerst een test op te zetten om tot de gewenste kleur te komen.


Doordat deze olie in het hout zit in plaats van op het hout krijgt u een mooie matte uitstraling. U kunt kiezen voor een naturelle uitstraling of één van de schitterende kleuren. Beschermt het hout van binnen uit. Een andere naam voor aquamarijn is zeewatersteen. De kleur van aquamarijn kan variëren van heel lichtblauw tot donkerblauw met een groene zweem.


Een enkele keer heeft aquamarijn een spleetvormig lichteffect (kattenoog), of een sterachtige lichteffect (asterisme). Wanneer u uw vloer wilt kleuren gebruikt u deze basisolie samen met een kleurpigment van uw kleur naar keuze. Deze kleur is naar eigen smaak te mengen met de basisolie.


De olie is gemakkelijk te verwerken (lage viscositeit), bevat geen giftige of brandgevaarlijke dampen en heeft een zeer hoog rendement (gemiddeld mper liter). Zeer goed vuil- en waterafstotend: de meest vlekbestendige olie. Maxixe- aquamarijn - Donkerblauwe aquamarijn.


De kleur bleekt in daglicht uit. Oorspronkelijk uit de Maxixe-mijn in Minas Gerais in Brazilië. Sinds de jaren zeventig geregeld aangeboden, maar klaarblijkelijk door straling opgewerkt. De kleur is niet kleurecht.


Aquamarijn vloer olie- en wax producten en informatie. In de Middeleeuwen werden beelden van de Maagd Maria versierd met aquamarijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts