maandag 11 april 2016

Screens ramen prijzen

Bespaar tot wel via kiesproduct. Alle Merken - Snelle Levering - Bestel Nú! De prijs van een screen hangt vooral samen met het type screen (standaar windvast, zipscreen), het soort doek en de wijze van bediening.


Voor een standaard screen van 2. De constructie is vergelijkbaar met die van een rolluik, het doek glijdt tussen twee geleiders verticaal naar beneden. Hierdoor nemen screens geen kostbare ruimte in beslag en blijft de vrije doorloop langs uw ramen behouden.

De bediening kiest u zelf. Nederland en België op maat gemaakte A-kwaliteit screens tegen zeer betaalbare prijzen (tot wel onder de verkoopadviesprijzen). Omdat onze zonwering rechtstreeks uit de fabriek geleverd wordt, kunnen wij de prijzen laag houden en bovendien zorgen voor een snelle levering. Screens worden aan de buitenkant van het raam geplaatst. Screens houden de warmte en het zonlicht perfect tegen.


In principe zijn nagenoeg alle breedtes mogelijk, maar de prijs zal worden afgerond naar centimeter. Wanneer u met andere woorden een screen wenst aan te kopen met een breedte van meter, dan zult u eigenlijk betalen voor een screen met een breedte van meter. Wij zetten alvast enkele prijzen voor u op een rijtje.


Meer technische informatie screens.

De screens worden compleet geleverd inclusief afdekdopjes en in geval van een motor wordt de stekker meegeleverd. Montage materialen worden niet meegelever daar het per situatie kan verschillen wat u nodig heeft. Kiest u voor screens als zonwering en bent u nieuwsgierig naar de prijzen ? Deze prijs is inclusief btw. Een screen kost tussen de € 1en € 2per m2.


Hoe groter de screen , hoe lager de prijs per m2. Hierdoor regelt u op een gemakkelijke manier de lichtinval en blijft het lekker koel in huis. Onze verticale screens bieden dankzij het compacte design en de vele opties een goed alternatief voor plaatsing op ramen waarvoor andere buitenzonwering geen ruimte is.


Ons gehele assortiment screens wordt in eigen beheer geproduceerd. De prijzen vindt u ook in het prijsoverzicht van onze screens : Standaard screen. De standaard screen is voorzien van handbediening met band.


Deze screen wordt samengesteld uit de best verkrijgbare componenten. Multilogo Stores levert alweer jaar onder andere onder de naam Zonweringtekoop. Dankzij volume-inkoop en een uitgebreid netwerk van leveranciers, kunnen wij alle types zonwering tegen zeer scherpe prijzen leveren. Bovendien passen wij ons assortiment voortdurend aan de wensen van onze klanten aan. Homedeal biedt je een overzicht van alle screens prijzen en mogelijkheden.


Bekijk hier alle prijzen en gebruik de nuttige tips om de beste screens te vinden voor jou. Hoe laag of de hoog de prijs van je screen is hangt o. Welke keuzes beïnvloeden de prijzen van screens ?

Bij het samenstellen van je screen zijn er een aantal zaken waar je uit kunt kiezen. Doordat je de screens helemaal naar wens kunt maken, lopen de totaalprijzen erg uiteen. Hieronder vind je meer informatie over hoe diverse keuzes de prijs van je screens beïnvloeden. Gegarandeerd de laagste prijzen. In stappen online bestellen.


Topkwaliteit met Swela doek en Somfy motoren. Rolluiken of screens bestellen? Profiteer van de upgrade actie tijdens de maand december. U ontvangt bij afname van minimaal rolluiken of screens een afstandsbedienbare motor met 15-kanaals handzender voor de prijs van een gewone wandschakelaar motor!


De kast van uw nieuwe windvaste screen is opgebouwd uit aluminium componenten. Of u nu kiest voor een ronde kast of juist een afgeschuinde kast, de kwaliteit en de prijs blijven gelijk en het gaat hier puur om wat u het mooiste vindt. Verticale zonneschermen bieden heel wat comfort, zeker in de zomer wanneer de temperaturen hoog kunnen oplopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts