dinsdag 19 april 2016

Vtwonen pronkrek

Vtwonen pronkrek

Dé vtwonen webshop van NL. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. VTwonen bij Smulderstextiel. Een tijdschriftenrek alleen handig voor bladen? Kunst, keukengerei en lievelingsfoto’s staan net zo mooi op een pronkrek.


En je bespaart er nog ruimte mee ook. Op het rek, van linksboven naar rechtsonder: koperen schaaltjes. Laat je inspireren door vtwonen. We schilderden hem met schoolbordverf, zetten hem in de keuken en XL weekkalender was klaar voor gebruik. Ideaal voor alle to do’s, elke huisgenoot kan hier zijn boodschap, tekening of afspreek op kwijt.


Schoolbordverf kun je laten mengen in allerhande kleuren, kies dus de kleur die het beste bij jouw interieur past. Zoals de naam al doet vermoeden is dit rek van vtwonen speciaal gemaakt voor accessoires waar je mee wilt pronken! Het rek is gemaakt van massief grenen en past dankzij z’n strakke afwerking perfect bij een modern ingerichte woonkamer.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Om letterlijk mee te pronken! Voor de mooiste boeken, tijdschriften en decoratie. Ook verkrijgbaar in het wit.


Hij leunt het liefst nonchalant tegen de muur. En dat kan ook prima, want iedereen heeft toch alleen maar oog voor alles wat hij presenteert. Tijdschriften, romans of kookboeken.


Vtwonen pronkrek

Bestel nu voordelig bij meubelpartner. Met de artikelen van Vtwonen maak je van jouw huis een fijn thuis. DIY-ideeën, wooninspiratie, en ruim 45. Alles voor in en rondom huis.


Voor 23:00u bestel morgen in huis. Nu op voorraad dus snelle levering! Kies uit 5producten vanaf € 99.


Behalve mooi voor boeken en tijdschriften, kun je het vtwonen pronkrek ook gebruiken als levensgrote agenda. Boekenkasten van vtwonen bieden plaats aan boeken, tijdschriften en favoriete woonaccessoires. De pronkrekken zijn niet alleen geschikt als opberger maar ook om prachtige fotoboeken opengeslagen tentoon te stellen.


Shop de collectie boekenkasten van vtwonen online! Mooi, handig en functioneel! Het massief grenen pronkrek is mooi, handig èn functioneel.


Vtwonen pronkrek

Het pronkrek is een zeer bekend en populair item uit de vtwonen collectie. Nieuwe lente, nieuwe look! Pronkrek Zwart - 215x56x10.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts