dinsdag 26 april 2016

Glasfolie zonwerend

Betaal slechts € verzendkosten. Grote collectie statisch raamfolie. Bekijk hier alle soorten raamfolie. Bespaar tot wel via kiesproduct. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van zonwerende , privacy, inbraakwerende raamfolie én belettering in bedrijfspanden, woningen en op bedrijfswagens.


Glasfolie van Sunproof Glasfolie en Beletteringen.

Onze glasfolie is geschikt voor zowel bedrijven als woningen en we hebben zelfs een variant inbraakvertragende zonwerende glasfolie en glasfolies die geschikt zijn voor montage aan de binnenkant of de buitenkant. Prijzen van de zonwerende glasfolie. De prijs van zonwerende folie is afhankelijk van de soort en het aantal m2. We krijgen regelmatig de vraag of wij ook zonwerende glasfolie verkopen waarbij je zelf wél naar buiten kunt kijken, maar de mensen die buiten zijn niet naar binnen kunnen kijken.


Het zonwerende folie met spiegel effect is een raamfolie waarbij je overdag van binnen wél naar buiten kan kijken en van buiten niet naar binnen. De zonwerende glasfolie van Sunblock bestaat uit een polyester film met één of meer opgedampte metaallagen, welke warmte en lichtstralen van de zon te reflecteren. Binnen ons assortiment van warmtewerende raamfolies onderscheiden we interieur en exterieur zonwerende folie.


De exterieur folie wordt aan de buitenkant van het raam geplakt en onderscheidt zich van de interieur raamfolie door een hogere kwaliteit.

Op zoek naar zonwerend glasfolie om warmte, hinderlijke schittering, uv-stralen of verkleuring van jouw woonaccessoires tegen te gaan? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Ga eenvoudig en voordelig zelf aan de slag met zonwerend folie. Dit zonwerend raamfolie plak je zelf op je ramen.


Wil je glasfolie of plakfolie kopen? Raamfolie ( glasfolie ) op maat, naar eigen ontwerp. Of kom langs in een van de vele bouwmarkten bij jou in de buurt. Bij KARWEI vind je statische raamfolie, glasfolie , zelfklevende folie en plakfolie voor meubelen altijd voor een aantrekkelijke prijs.


Je kunt dezelfde stappen volgen als bij statische raamfolie, inclusief het gebruik van water maar dan zonder het afwasmiddel. Andere raamfolie: alternatieven voor glasfolie. Is een ander product misschien toch een betere oplossing voor jouw situatie? Zoek je een matte raamfolie die het zonlicht filtert? Dan is een zonwerende raamfolie de juiste keuze voor jou.


Je hebt namelijk geen lijm nodig bij het aanbrengen van dit product alleen het schutvel verwijderen en daardoor kan het product meerdere keren gebruikt worden. Niet zichtbare zonwerende glasfolies. Niet spiegelende folies houden ruim van de warmte tegen en zijn - zoals de naam al zegt - niet zichtbaar. Bij anti inkijk glasfolie heeft u keuze uit spiegelende of niet-spiegelende glasfolie.


Kijk voor meer informatie op de productpagina over deze folie.

Het aanbrengen van zonwerende raamfolie is een voordelige en goedkope manier van zonwering. De glasfolie is leverbaar in verschillende tinten en maten. Tevens blinderende raamfolie, professionele glasfolie en raamfolie tegen inkijk met maximale lichtinval. Er bestaat geen beter alternatief dan raamfolie om zoveel mogelijk licht door te laten, terwijl niemand je woning zomaar kan binnenkijken. Zonwerende folie houdt UV-stralen buiten en creëert binnen een helder, diffuus licht.


Zo geniet je van lichtinval zonder directe zonnestralen. Zonwerende blinderingsfolie mat-zilver De enige blinderingsfolie met een zonwerende functie van Een matte raamfolie. Inkijk beperken maar met behoud van het van buitenkomend daglicht. Hierdoor blijft de afgeplakte ruimte licht.


Met de spiegelende zonwerende folie kunt u bijvoorbeeld tot wel aan zonnewarmte weren en ook de neutraal getinte glasfolie weert de warmte tot wel. Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie ( glasfolie ) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper. Bij HR glas wordt aangeraden om de raamfolie aan de buitenzijde aan te brengen met een folie voor buiten.


Dit geldt ook voor gelamineerd glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts