vrijdag 22 april 2016

M line wave pillow ii

M line wave pillow ii

Ruim assortiment online bestellen! M Line Wave pillow II tot goedkoper. Matrassen nu al vanaf €99. De M line Wave Pillow is daar een uitstekend voorbeeld van.


M line wave pillow ii

De vorm van de Wave Pillow zorgt ervoor dat uw nek de perfecte positie aanneemt tijdens uw slaap. Stabiele ondersteuning tijdens het. Op internet kon ik geen nieuw wave kussen (firm II ) vinden. Een medewerker van een dealer in Zoetermeer is toen een rondje gaan bellen en hij heeft er gelukkig nog een voor mij gevonden.


Bij M line kijken we daarom goed naar de techniek in onze matrassen. Een flinke dosis nieuwe energie. Gemaakt van zeer hoogwaardige kwaliteit katoen. De kussenslopen zijn voorzien.


Door de uitstekende elatsiciteit van deze kussenslopen blijven de unieke eigenschappen van het M line Energy Pillow optimaal. Het wordt dan ook vaak een vlinderkussen genoemd. Door de nekuitsparing ligt de nek vrij en worden zenuwen en bloedbanen ontzien. De binnenhoes heeft een rits, waardoor de vulling eenvoudig gedoseerd kan worden.


Dit Energy Pillow II is een goed alternatief voor wie liever geen voorgevormd kussen wil en tóch wil genieten van veel comfort en een gezonde nachtrust. Plafondlamp Wave II zwart. M line voorziet hierin door in de kussens gebruik te maken van revolutionair visco-elastisch schuim, dat ervoor zorgt dat uw hoofdkussen zich vormt naar uw hoofd. Ook uw hoofdkussen draagt bij aan een duurzame nachtrust. Want als uw hoofd goed ligt, zullen ook uw nek en ruggenwervel een ontspannen houding aannemen.


M line wave pillow ii

M line hoofdkussen Energy pillow II Firm 50x60. Vergelijk alle soorten matrassen! Iedere dag fit en uitgerust wakker worden doe je op een M line Slow Motion kussen. M line kussen - Goed slapen begint met de juiste techniek. De Wave Pillow II is een ergonomisch gevormd neksteun-kussen.


Deze is voorzien van verticale ventilatiegaten en van een op graden wasbare tijk met HCC technologie. M - line hoofdkussens van Nederlands fabrikaat. Het welbekende memory foam oftewel traagschuim, vormt zich naar het lichaam en geeft precies daar steun waar het nodig is. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Supportive orthopedic pillow , makes sure you keep your head and neck in the correct position. Je komt helemaal tot rust op dit ergonomisch gevormde kussen. De verhoging in de nek geeft een goede.


Er is geen one size fits all matras. M line denkt hierin mee met de ontwikkeling van haar matrassen, ieder M line matras is namelijk opgebouwd uit verschillende lagen en daardoor geschikt voor een ander type slaper. Doorloop onze matrassenwijzer om het beste matras voor uw situatie te vinden.


Goossens hoofdkussen m line wave pillow 1. Dit heeft die wave -bolling onder je nek om daar ondersteuning te geven, en die bolling is dan afgestemd op je schouderbreedte. Ik weet dat bij Tempur niet alleen het model, maar ook hoe het materiaal zich gedraagt heel veel doet voor lekker liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts