vrijdag 29 april 2016

Glas in lood bestellen

Eenvoudig bestellen in stappen. Gratis verzending vanaf €30! Bestel dan direct via via deze webshop en voer de maten in. Vind lood voor glas in lood.


Heb je een groot project (een serie bijvoorbeeld), dan komen we het werk op locatie opnemen. Je ontvangt vervolgens binnen uur van ons advies en de offerte.

Indien u daarover vragen heeft, kunt u uiteraard contact opnemen. Bij het online bestellen kunt u uit verschillende glastypen een keuze maken voor het glas in lood glas , zoals in een blanke uitvoering, figuurglas, gekleurd figuurglas of tisch kathedraal dat bestaat uit ambachtelijk getrokken gekleurd kathedraalglas. Wij begrijpen dat glas in lood bestellen online veel vragen kan oproepen.


Daarom geven wij graag vijf bruikbare tips zodat je eenvoudig het gewenste bovenlicht, deur-, of raampaneel kan bestellen. Of wil je wellicht eerst weten waarom glas in lood besteld wordt. Wat kost een glas in lood paneel? Glas in Lood online bestellen : Bij Glasdiscount. We hebben een beperkte selctie gemaakt van standaard blank glas.


Heeft u andere kleuren en of wensen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons verkoop team om een passende offerte te laten maken.

Al onze glas in lood raampanelen worden volledig op basis van de door jou opgegeven specificaties gemaakt. Voer eenvoudig jouw maten in en zie gelijk wat het glas - in-lood paneel kost. Maak er wat moois van en geniet.


Glas -in-loodstudio Indedag, wil u graag als nieuwe klant en doet er. Meerprijs voor diagonaal is t. Maximaal vakjes per ruit! Bezoek onze showroom, 450m² winkel en atelier of bestel online in de webwinkel.


Het adres voor het beste advies, prijs, kwaliteit én service. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Het maken van glas in lood is een ambachtelijk vak en kost veel kennis van zowel het glas als het lood. Enkel perfect gesneden glas wordt gebruikt en iedere soldeerverbinding wordt net lang genoeg aangehouden zodat deze een mooie vloeiing krijgt zonder versmelting van het lood. Maar ook in een modern interieur past een mooie glas in lood deur.


Een glas in lood deur geeft uw woning karakter. Bij Deurengigant vindt u glas in lood deuren, zowel binnen- als buitendeuren, van het merk Cando, Moodplus en Svedex. Binnendeur met glas in lood van. Alle loodprofielen voor glas - in-lood zijn op voorraad en kunnen online besteld worden.


Welkom op de glasinloodshop. Ook winkelafhaal is mogelijk. De glas -in-loodwinkel is elke dag open.

Vanaf lengtes ontvangt u ook korting. Het glas in lood raamfolie is een goed en voordelig alternatief! Deze raamfolie wordt vaak toegepast in oude herenhuizen en woningen, waar het zicht van binnen op de ramen door het invallende licht het kunstzinnige karakter doet uitkomen. Ben jij op zoek naar een glas - in-lood deur voor jouw woning?


Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen glas - in-lood deuren die bijdragen aan de sfeer, uitstraling en waarde van je woning. Glas - in-lood zorgt voor een mooi lichtspel in je huis!


Ook zijn onze glas - in-lood deuren een duurzame keus, ze. In ons atelier maken en restaureren wij met passie voor het vak, op ambachtelijke wijze, glas - in-lood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts