woensdag 20 april 2016

Groene poef

Ontwerp uw huis met bijpassende Poefs. Shop direct groene poefs online. Beslist de laagste prijzen. Bekijk ons unieke assortiment poefs. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Groene Poefs koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Op zoek naar een moderne groene poef ? Deze groene variant is bekleed met een fluweelzachte stof. Deze hippe poef is 42cm hoog en heeft een doorsnede van ca. Je kunt deze poef gebruiken als voetenbank, maar je kunt er ook op zitten.


Deze moderne groene poef is verkrijgbaar in diverse kleurvarianten.

Skagen Fluwelen groene poef en andere krukken ontdekken bij PIB, de specialist in vintage meubels, verlichting en accessoires. Ben jij op zoek naar een hippe, groene poef ? De rand onder deze groene poef is gemaakt van goudkleurig metaal. Decoratieve groene poef op pootjes met opbergmogelijkheid.


Stevig genoeg om voor kinderen op te zitten of met dienblad erop als ta. Zo goed als nieuw Ophalen. Beeld via de website van Histor. Wat is de kleur groen toch een fantastische sfeermaker in je interieur!


Daar weten ze bij Histor natuurlijk alles van ;). Groen is natuurlijk ook de kleur van veel vintage vazen. Want je gebruikt ‘m in heel het huis als extra zitplaats, met een blad erop als salontafel en sommige poefs hebben ook nog extra opbergruimte.


O ja, je kan je voeten er ook nog op leggen. Ook handig: veel van onze poefs en voetenbanken hebben een afneembare hoes die in de wasmachine kan. De poef is een superveelzijdig meubel.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Kies uit 4producten vanaf € 299.


Bij WestwingNow hebben we een collectie groene poefs waarin voor elke stijl iets te vinden is.

Neem een kijkje en ontdek welke groene poef het beste past bij jouw interieur. Welke groene poef krijgt een plekje in jouw zithoek? Met de poef BePure Boulder haal je een sfeervol accent naar je zithoek.


Het groene velvet heeft een zachte uitstraling en een hoog aaibaarheidsgehalte, zodat je zithoek er meteen een stuk gezelliger op wordt! Hippe gebreide poef FREUBEL in de kleur mint groen, prachtig in de slaapkamer en onmisbaar als voetenbankje in de woonkamer. Deze stevige poef zit heerlijk en is door de stoere structuur een echte blikvanger in je huis. Deze poef is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De groene poef zit bovendien heerlijk comfortabel en is voor zowel binnen als buiten gemaakt!


Gebruik jij de poef voor een avondje filmkijken met vrienden in de woonkamer, of om lekker bruin te bakken in de tuin terwijl je ontspannen achteroverleunt? De oosterse poef met gekleurde kwasten en zilverdraad heeft een groene kleur het is niet egaal groen, maar door de lapjes stof van de patchwork zijn er verschillende tinten zoals de foto laat zien. Deze trendy poef heeft een stoere look. Zet deze poef bij de zetel en leg er gezellig uw voeten op. Poef Milou is helemaal van nu.


Dat wordt lekker hangen, chillen en relaxen. Hij is gemaakt van fluweel en hout én heeft een diameter van cm. Extra handig: met de pu lederen band kun je hem gemakkelijk verplaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts