donderdag 28 april 2016

Smeedijzeren uithangbord

Gratis Verzending en de Laagste prijs! Dan wordt uw bestelling dezelfde werkdag verstuurd. Alle mogelijk combinaties! Ontwerp uw eigen advertentie.


Al onze naamborden en uithangborden zijn duurzame producten die op ambachtelijke wijze worden gemaakt.

Bij elk naambordje heeft u verschillende mogelijkheden om het naar eigen inzicht in te delen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf het lettertype kiezen en uiteraard de kleur. Sommige naamborden bieden volledige vrijheid qua invulling. Uithangbord Maastricht GrachtenGroen. Voorbeelden Huisnummerbord Nijmegen Zwart Voorbeelden Huisnummerbord Nijmegen.


Ook de kleur tekst kunt u bepalen. Smeedijzeren uithangborden.

De smeedijzeren modellen zijn namelijk eerst verzinkt en hebben vervolgens een poedercoat-behandeling ondergaan, waardoor een goede weersbestendigheid gewaarborgd is. Afmetingen, 70x52cm kavel wordt goed verpakt en traceerbaar verzonden , alleen europa! Wij leveren smeedijzeren uithangborden. De uithangborden worden veelal aan beide. Vind uithangbord op Marktplaats.


Bestel bij ons ook uw briefplaat, huisnummer, deurbel en anti inbraak beslag. Naambord en naamborden van hout en smeedijzer. Heel mooi en groot nostalgisch smeedijzeren reclamebord. Elk uithangbord en naamplaat wordt zonder dat hier extra kosten voor gerekend worden, geleverd met het juiste bevestigingsmateriaal in exact dezelfde kleur als het bord zelf. Spandoeken, Borden, Posters va.


Heeft u een bedrijf en wilt u goed zichtbaar zijn op een fraaie en sprekende manier? Dan is een uithangbord van smeedijzer een idee. Smederij van Baars denkt met u mee om een passende oplossing te vinden. Een nostalgisch uithangbord aan een paal, of een authentiek gevelbord.


Denk daarbij aan bijvoorbeeld trapleuningen, stoepwaaiers en -hekken, balkonhekken en authentieke uithangborden. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden: Trapleuningen en diverse soorten stoephekken.

Sieraden voor de stad Uiteraard zijn er de bekende Amsterdamse smeedijzeren trapleuningen: Stoepwaaiers en -hekken. Verschillende uithangborden. Voor beide materialen is gekozen voor een sterke en hoge kwaliteit staal en rvs.


Ambachtelijke uithangborden. De ambachtelijke uithangborden zijn gemaakt van staal in de kleuren zwart, blauw en groen en voorzien van een roestbestendige poedercoating. Wilt u een ambachtelijk uithangbord bestellen? Ook voor uw woning, garage of atelierruimte hebben wij een groot assortiment sierlijke uithangborden.


De Smederij Nibbixwoud Siersmederij in het hart van West-Friesland De smederij is al meer dan jaar gespecialiseerd in het ambachtelijk vervaardigen van sierhekwerken, inrijpoorten, balkonhekken, nostalgische tuinverlichting en tuinmeubilair, maar ook smeedijzeren bedden, gordijnroedes, spiegels, en zo meer. In het begin concentreert Peter zich op klein smeedwerk zoals kandelaars, schalen, haardkorven en -bestek, maar ook uithangborden , hekken, balkons, trapleuningen enz. Om zijn waren aan de man te brengen gaat Peter geregeld naar ambachtmarkten.


Ter plekke maakt hij vooral koperen juweeltjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts