donderdag 28 april 2016

Saladeschaal glas

Saladeschaal glas

Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires. Bestel simpel jouw servies online.


Saladeschaal glas

Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Schaaltjes heb je nooit te veel. De ene voor nootjes, de andere voor kaas en nog één voor fruit.


Voor elk gerecht heb je een speciale schaal. Denk bijvoorbeeld aan een saladeschaal , een fruitschaal of een amuseschaaltje. Het leukste is natuurlijk om kommen en schalen te hebben die bij elkaar passen.


Deze saladeschaal van Jenaer Glas is met zijn strakke basic ontwerp een musthave voor in je huis. Ideaal om een gezonde salade mee op tafel te zetten. Door de combinatie van het eenvoudige ontwerp en het glas heeft de schaal een bijzonder rustieke uitstraling. De schaal is vaatwasmachinebestendig.


Serveer je eten, sausjes en borrelnootjes in schaaltjes. Onze kleine en grote schalen zijn ook perfect voor je ontbijt of voor een kop soep. Als je op zoek bent naar een schaal of een kom, neem dan een kijkje in het assortiment van Blokker. We hebben ontzettend leuke schalen in verschillende vormen en kleuren. Serveerschalen koop je eenvoudig online bij bol.


Kies uit onze ruime collectie serviesgoe zoals complete sets of losse borden, schalen en diepe borden. Dek de tafel die bij je persoonlijke stijl past. Alle saladeschalen vind je op beslist. Naast de traditionele porseleinen saladeschaal , biedt Woldring ook saladeschalen van glas. Het transparante van het glas geeft de saladeschaal een elegante en luxe look.


Daarnaast heeft glas als voordeel dat je gemakkelijk alle lagen en ingrediënten van de salade kunt zien. Ben je op zoek naar bijpassend slabestek? Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om het winkelen bij Kookexpert gemakkelijk en persoonlijk te maken.


Saladeschaal glas

Wanneer u verder gaat op onze website. Glas in glas is altijd een goede combi, het versterkt elkaar. Zonder doorkijk was dit wandobject lang niet zo krachtig overgekomen.


Wil je graag een wat strakke sfeer? Ga dan voor een zo rank mogelijk frame. En laat de tint van de achterwand meespelen. Een wat diepe tint heeft een heel ander effect dan, om maar wat te noemen. Schalen zijn er in alle soorten en maten.


De mooiste exemplaren vind je in ons assortiment. Er is in ons diverse assortiment voor ieder wat wils. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-.


Saladeschalen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker! Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Maar ook voor mooie cadeaus of geschenken bent u bij ons aan het juiste adres.


Saladeschaal glas

Wij leveren dagelijks serviezen door heel Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts