maandag 11 april 2016

Flexa pure mat

Nu met meer dan korting. Bestel FlexaPure verf direct online of bezoek onze winkel voor deskundig advies. Bekijk het gehele aanbod voor Flexa pure verf via Vergelijk.


Flexa Pure Lak Mat is een matte lak en bevat polyurethaan alkydemulsie. Dit zorgt voor een langdurig mooie uitstraling, mooi mat. Bovendien is deze lak uitzonderlijk kras- en stootvast.


Uitermate geschikt voor hout, harde kunststoffen en dekkende verf-of beitslagen. De lakken hebben een langdurige mooie uitstraling en zijn uitzonderlijk krasen stootvast. Dit product bevat Polysiloxaan en zorgt ervoor dat het langdurig zijn authentieke uitstraling behoudt. De dekking is optimaal en de kleur extreem vast en zeer schrobbaar. Ideaal voor bijvoorbeeld het schilderen van de woonkamer of de kinderkamer.


Met liter kunt u wel 12mschilderen. Wil je een mooie kleur laten mengen of je daar juist mee laten inspireren? Dankzij de matte afwerking ontstaat er een uniek effect, goed geschikt voor op de muur. Met deze lak kan je makkelijk en snel je deuren, kozijnen en meubels voorzien van een krijtachtige look.


Om een juiste inschatting te kunnen maken van de gekozen kleur in muurverf. Pure Mat SF nu voordelig bij VerfonlineXL. Vind de beste prijs voor je Flexa pure en betaal zo nooit te veel. Deze verf is uitsluitend geschikt voor binnenshuis gebruik.


Verdere eigenschappen zijn sterk dekken waterverdunbaar, op basis van acrylaatdespersie en bij voorkeur te verwerken op muren en plafonds. Eigenschappen: Dekt i JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Op basis van polyurethaan dispersie. Het bedienen van deze groep schilders is ook waar Flexa zich op richt. Al jarenlang produceren zij de meest uiteenlopende en toonaangevende kleuren verf. Er kan vrijwel met zekerheid gesteld worden dat iedere doe-het-zelf schilder een pot verf.


Matte muurverf, kalkmat en lakken! Alleen verkrijgbaar bij de Erkend Sikkens Specialist. Wij kunnen deze kleur leveren in verschillende merken lakken en muurverf.


In de tester is een kleine vachtroller verwerkt waarmee je de verf kan aanbrengen zonder gebruik van een losse kwast of een roller. Deze lak is met water te verdunnen. Het kan worden toegepast op hout, metaal, kunststof en intacte verf of beitslagen zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen.


Flexa pure mat

Pure by Flexa Colorlab - Pure muurverf extra mat is een extreem matte muurverf die daarnaast ook nog uitermate goed reinigbaar is. Dit product is te verkrijgen in bijna alle kleuren, maar is met name exclusief voor de 2eigen Pure Colorlab kleuren. Het effect van deze verf krijg je niet met een gewone matte verf of een matte latexverf. Flexa Creations Muurverf - Extra Mat - Pure Cocao - liter.


De afwerking is dan mooi maat, maar niet zo poederachtig en authentiek als met deze producten. Het is op die manier een specifieke categorie verf, waar je bij Histor, Flexa en een aantal andere merken gebruik van kunt maken. Pure Muurverf Extra Mat is een premium kwaliteit muurverf die muren en plafonds een zacht, extra mat aanzicht geeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts