vrijdag 15 april 2016

Baklijst op maat

Altijd Scherp in Prijs met Gratis verzending. Wacht niet langer, bestel nu! Je foto op het materiaal naar keuze - perfect afgedrukt én ingelijst. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct.


De canvasdoeken zweven als het ware in de baklijst en dat geeft een geweldig resultaat!

Een baklijst op maat leveren wij standaard in elk door u gewenst formaat op maat. Baklijst op maat bestellen. Wilt u een baklijst op maat gemaakt? Ga dan naar lijsten op maat om de juiste baklijsten te selecteren.


Naast fotolijsten op maat kun je bij ons ook baklijsten op maat bestellen. Hierdoor ben je er altijd van verzekerd dat de lijst om jouw canvas doek heen past. Bij een baklijst ligt het canvasdoek als het ware in een bak.


De baklijsten worden in onze eigen timmerloods in de gewenste grootte gemaakt.

De Standaard baklijst is leverbaar in blank ongelakt en zwart gelakt en in diverse standaard maten die aansluiten bij de meeste doekmaten. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren zoals zwart, wit en goud. Daarnaast is er een blanke variant beschikbaar, die u zelf de gewenste kleur kunt geven.


In het linkermenu kan gemakkelijk de juiste maat baklijst gekozen worden. De schilderijlijsten voor een canvas, ook wel baklijsten of canvaslijsten genoem worden speciaal gemaakt voor canvasdoeken en zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren en maten. Wij bieden diverse baklijsten aan in verschillende maten, types en kleuren van zeer luxe tot goedkope baklijsten.


Ook baklijsten op maat tot zeer grote maten of 3d baklijsten zelf maken, bestel ze hier. Heb je iets speciaals of een afwijkende maat die ingelijst moet worden? Welkom in onze lijstenmakerij. Wij hebben een groot aanbod in maatwerklijsten. Bent u op zoek naar een lijstenmaker voor een fotolijst, poster lijst, wissellijst, passe-partout, randloze lijst, kliklijst of baklijst op maat ? U kunt al uw voorkeuren aan ons doorgeven.


De afstand rondom het beeld geeft tot het geheel een aangenaam dieptewerking. De lijsten worden zonder glas noch achterwand geproduceerd omdat u de spierraam direct op het lijst vastzet. Elke Kaderspecialist baklijst wordt door ons zelf gemaakt met de hoogste mogelijk zorg en nauwkeurigheid.


Hierdoor kunnen wij naast de standaard maten ook kaders op maat leveren. Een eigen productie geeft ons ook de mogelijkheid om snel te leveren. Wij leveren al onze kaders en baklijsten binnen tot dagen.

Doordat het doek niet achter de sponning van een normaal profiel valt is er geen verlies van eventuele belangrijke details. Lijsten, wissellijsten, baklijsten , 3D Lijsten, kledinglijsten en fotolijsten. Mijn winkelwagen (Artikelen). Producten getagd met wissellijst op maat. Wil je graag schilderij lijsten op maat voor je speciale herinnering?


Van heel klein tot heel groot. Klik hier voor meer informatie over lijsten op maat , of klik hier voor spiegels op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts