donderdag 28 april 2016

Kinderkussen silvana

Kinderkussen silvana

Scherpe prijzen, snelle levering! Voor een heerlijke nachtrust. Achteraf betalen mogelijk. Silvana bij Smulderstextiel.


Kinderkussen silvana

Dat betekent een dun kussen dat het hoofdje van jouw kindje voldoende ondersteund maar niet omhoog duwt. En misschien wel het allerbelangrijkste waar een kinderkussen aan moet voldoen: jouw kindje kan er dwars doorheen ademen. Een kussen uit ons assortiment is altijd van goede kwaliteit en gaat jaren mee. Gebruikt uw kind een knuffel als steuntje onder het hoofd? Het peuterkussen is ideaal voor uw kind.


Dit kussen is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf jaar. Natuurlijk mag het kinderkussen niet te dik zijn en is een goede wasbaarheid een vereiste. En wat geeft nog een geruster gevoel als uw kind er dwars doorheen kan ademen! Zo zijn er hoofdkussens variërend van extra zacht tot stevig en met wel of geen extra support voor de nek.


Of kies voor dekbedden van verschillende warmteklassen. Wij bieden een ruim aanbod zodat iedereen kan genieten van een fijne nachtrust. Inmiddels hebben ze dat uitgebreid met een collectie goede dekbedden, maar wij starten met het kinderkussen.


Bekijk ons unieke assortiment kinderkussens. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Kinderkussen silvana

Kies uit 1producten vanaf € 199. Het kussen is speciaal ontwikkeld voor kinderen met een leeftijd vanaf jaar. Het tijk van het kussen is gemaakt van 1 katoen en de vulling bestaat uit 1 gesiliconiseerde holle polyester vezels.


De kussens geven extra ondersteuning aan de nek door bijvoorbeeld een neksteun. De dekbedden zijn er in diverse warmteklassen en worden volgens de laatste technologische ontwikkelingen gemaakt. Hierdoor voelt het kussen zachter aan en het gebruik van een kussensloop verlengt de levensduur van het kussen. Het kussen bestaat uit een binnen- en een buitenhoes met daartussen een dooradembare tussenruimte. Ook als je kindje zich tijdens de nacht omdraait, kan het gewoon blijven ademen.


Het heerlijke zachte kussen voor de allerkleinsten,. Dit hypo-allergene kussen is gevuld met Comforel Soft, een ultra zacht en opschudbaar hol vezelbolletje, dat zeer goed ondersteunt. De tijk bestaat uit een supergoed dooradembaar materiaal: 3D materiaal van hoogwaardige katoen met polyester.


Deze hoofdkussens zijn heel zacht, en iets dunner dan reguliere kussens. Daarnaast kent het assortiment kussens speciaal voor kinderen. Ook de kinderkussens zijn veelal bij centimeter groot.


Kinderkussen silvana

Alles voor een complete set beddengoed. Dit hoofdkussen is geschikt voor een gemiddeld postuur en voor gebruik op een standaard slaapsysteem, wanneer de persoonlijke voorkeur uitgaat naar een steviger kussen. Kinderkussens koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts