vrijdag 22 april 2016

Behangdieren

Behangdieren

Behangdieren maken je kinderkamer of babykamer snel hip en af. Heb je ook een saaie, witte muur op de kinderkamer? Of wil je graag iets anders, maar je hebt geen zin om een weekend lang bezig te zijn met verven, behangen en opnieuw inrichten? Het is ook helemaal niet nodig!


De behangdieren zijn een uitkomst! Bekijk het bord behangdieren van kidzbrand op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Muurstickers, Kinderkamer en Babykamer.


Wallpaper animals, behangdieren , behangbeesten, behangfiguren, muurdecoratie. Met behang kun je je wanden niet alleen mooi maken, maar ook nog eens heel leuk versieren. Met veel liefde handgemaakt in hartje Amsterdam met oog voor detail en kwaliteit. Een mooi dierenbehang maakt de kamer van uw zoon of dochter af!


Behangdieren

Of u de kinderkamer nu wilt sieren met een behangetje van een olifant, dolfijn of paard: alles is mogelijk! De set bestaat uit verschillende zwart-wit kaartjes die je zelf uit print. Producten en Diensten in de Behang.


De originele ontwerpen van Inke Heilan handgemaakte behangfiguren en behangbomen van zeldzaam retro, vintage en designer behang, muurprints en interior design. De grootste behang inspiratie showroom in de Benelux Behang op grote wanden. Onze stylistes helpen graag met kiezen uit 25. BEHANGDIEREN BEHANG DIEREN BEHANG FIGUREN BEHANGBEESTEN BEHANG BEHANGDIEEN.


De gróótste behang beleving in de Benelux. Maatwerk behang voor elke wand. In plaats van een gewone rol dierenbehang krijgt u namelijk een dier dat al is voorgesneden uit stroken behang! Deze behangdieren zijn te krijgen in allerlei leuke dieren zoals een hon paard of olifant.


Op juni hebben wij een behangboom voor onze babykamer besteld bij behangdieren. De betaling hebben we direct bij de bestelling gedaan door middel van Ideal (79euro). Daarna bleef levering van de behangboom echter uit. Onze baby is inmiddels al geboren maar de kamer nog steeds niet af. Je hoeft ze alleen nog zelf uit te knippen met een scherpe, normale hobbyschaar (of stanleymesje).


De vormen zijn eenvoudig en het materiaal is makkelijk verwerkbaar, waardoor het een eenvoudig werkje is. Met deze behangdieren en bloemen brengt u mooie accenten aan op de muur van de kinder- of babykamer. NIEUW: Gratis behangletters bij elk behangdier! Kies uw ideale dier en bestel de letters GRATIS erbij!


EXTRA: Stuur ons een foto van het resulaat aan uw muur en u ontvangt van het aankoopbedrag van het behangdier van ons retour. Alle behangdieren worden geleverd met uitgebreide werkbeschrijving en gratis behanglijm. Ansichtkaarten van behangdieren en behangfiguren, bestel een setje van deze leuke kaarten! De designs zijn niet alleen heel bijzonder en origineel, elk product is uniek omdat het gemaakt wordt van echte retro- en designer behangpatronen. Inke maakt diverse collecties met silhouetten van behangdieren.


See actions taken by the people who manage and post content. Met aanvulling van vlinders, vogeltjes en ander behangdieren wordt het een mooi geheel. Voor het samenstellen van een nieuwe bladermix aan de hand van staaltjes of specifieke wensen wordt een meerprijs berekend. De bladermix bestaat uit bladeren in de gewenste kleur.


Stel hieronder zelf je offerte samen voor een prijsindicatie. Ontsnap even uit de hectiek van de dag in je eigen huis. Met een Oosters behang tover je je kamer namelijk om tot een paleisje.


Behangdieren

De authentieke Marokkaanse patronen. Exclusief behangdieren , zoals de uilen, deze kunt u naar eigen wens los bijbestellen. De boom kan in iedere gewenste kleursamenstelling gemaakt worden, Neem voor specifieke kleurwensen eerst even contact met ons op.


Kijk ook eens bij de sierlijke takken voor mogelijke kleurencombinaties. Mooie dingen enzo: behangdieren illustraties schilderijen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts