woensdag 13 april 2016

Windlicht papieren zak

Zack van hoge kwaliteit voor elk budget. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Memory Box een kerstboom uitgesneden. Deze ook twee keer uit twee verschillende kleuren cardstock, en weer teruggeplaatst in de ruimte De tweede kerstboom verspringend er naast geplakt. In de zak heb ik een accubak gezet, zodat je veilig een waccinelichtje branden kan!


Onze papieren snackzakken zijn uitermate geschikt voor het verpakken van voedsel. Door de vouw aan de zijkant zijn ze zeer gemakkelijk en snel te gebruiken. Wij bieden ze aan met prachtige dessins maar ook in het wit of in het ongebleekte bruine Nature Kraft in verschillende maten. In het midden staat een glas voor de kaars waardoor het ook buiten gebruikt kan worden.


Ruim assortiment online bestellen! Kies uit 1producten vanaf € 20. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een papieren zak kan na gebruik bij het oudpapier. Deze leuke papieren windlichten kun je zowel binnen als buiten neerzetten.


Het windlicht met naam is verkrijgbaar in het wit en heel persoonlijk te maken met een eigen tekst of andere bedrukking. Papieren Zak Lantaarns merken. De zakjes zijn gemaakt van Tyvek en voelen aan als papier. Verder zijn de zakken erg duurzaam, doordat je de papieren zak meerdere malen kan gebruiken. Hieronder staan de kenmerken van de papieren zakken op een rijtje: Voorzien van FSC keurmerk.


Set van manden in bedrukt papier TREZI LA REDOUTE INTERIEURS. Leer twee sokken gelijk te breien op een rondbreinaald. Voor meer info zie workshops! Wij bieden u een ruim aanbod voor industriële, landelijke, moderne en klassieke interieurs.


Windlichten , waxinehouder en sfeerlichtjes. De windlichten zijn vormgegeven met verschillende. Voor 13:besteld is vandaag verzonden! Past door de brievenbus, dus een betaalbaar en vrolijk.


Bekijk Direct Ons Aanbod Online! Zo wordt elke papier zak op de juiste manier verwerkt in het afvalproces. Zo past het papieren materiaal bij een maatschappelijk verantwoorde uitstraling van jouw bedrijf. De papieren zak kan op de juiste manier gerecycled.


Windlicht papieren zak

Dat komt goed van pas als je bijvoorbeeld een winkel hebt en producten wil meegeven aan klanten. Koop hiervoor de papieren. Wanneer u op zoek bent naar windlichten bent u bij groothandel Wiljan aan het juiste adres. Stijlvol verpakken Deze papieren stokbroodzak met echte Franse uitstraling is perfect voor het.


Heeft u een bestelling geplaatst? Dan kunt u deze eventueel afhalen in onze vestiging in Arkel. Van A naar B producten bezorgen of vervoeren is wel zo handig in een mooie papieren draagtas!


Onze sterke papieren draagtassen met een vlak handvat zijn uitermate geschikt om een snack of maaltijd in te vervoeren! Kandelaars en windlichten. In combinatie met het ruime assortiment kaarsen van Leen Bakker maakt dat de decoratie van je interieur compleet. Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres. Alle actuele prijzen staan hier in onze webshop.


Selecteer in onderstaand overzicht de gewenste uitvoering van de papieren zak , daarna de gewenste maat en tenslotte het gewenste aantal via het drop-down menu. Het systeem geeft je meteen de prijs, de materiaalspecificaties en de voorraadstatus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts