donderdag 14 april 2016

Grote houten schaal

Hout fruitschalen tegen lage prijzen. Bekijk Ons Uitgebreide Aanbod! Bestel hier servies online. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Zo goed als nieuw Ophalen of.


Je geniet meer van je eten wanneer het mooi is opgediend.

Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Onze collectie schalen en dienbladen bestaat uit serveerservies en platte schalen in vele soorten en stijlen. Mooie houten schalen bijvoorbeel voor een natuurlijke look aan tafel. En wat dacht je van een serveerschaal met stolp om lekkere taarten op te presenteren. Vind jouw perfecte schaaltjes.


Xenos heeft een ruim assortiment kommen en schalen. Van simpele witte tot kleurrijke schaaltjes. Houten Schalen koop je eenvoudig online bij bol. Afmeting: h x doorsnee cm.

Een klein deel van ons assortiment plaatsen wij in onze webwinkel. Grote houten (teak?) schaal. Met deze neutrale grote schaal haal je eenvoud in huis.


De schaal is van van hout en kun je voor van alles gebruiken. Leuk als fruitschaal, als reuze onderzetter onder een plantenbak, om een compositei van vaasjes op te maken. Door de grote maat wordt het een echte eyecatcher en dan ook nog heel.


Authentieke Nepalese houten schaal. De platte schaal heeft een verweerde, robuuste uitstraling. De zogenoemde Paratschaal is afkomstig uit Nepal. Geen schaal is gelijk, het betreft een uniek product.


Oude grote hoge houten schaal bak kom vijzel landelijk doorleefd geleefd hout stoer hout. Hele mooie houten schaal uit stuk, gemaakt van teakhout, goed te gebruiken voor het serveren van een heerlijk hapje, tapas. Of gewoon als decoratie en of fruitschaal. Zoals u ziet vele verschillende mogelijkheden.


Fairtrade grote houten schaal. Als fruitschaal als eyecatcher op tafel of ook mooi als kom voor chips of salade. De houten schalen worden gemaakt bij een klein familiebedrijf in Thailand.


Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen.

Op deze site hoop ik iedere liefhebber van ambachtelijk houtdraaiwerk en iedereen die een exclusief cadeau zoekt te verwelkomen. Een grote , ronde schaal van acaciahout. U kunt zien hoe ik houten schalen maak en zien welke van de schalen nog te koop zijn. Next product Originele oude Chinese pot.


Schrijf als eerste voor dit product een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts