dinsdag 19 april 2016

Figuurglas voorbeelden

Het patroon wordt met een reliëfwals bij hoge temperatuur in één zijde van het glas gedrukt. Vrijwel elke soort figuurglas kan ook worden toegepast in isolatieglas. Enkele voorbeelden van figuurglas zijn benamingen als nylon, crepi, cathedraal, canellee en nog veel meer.


De prijs van figuurglas hangt af van de soort. Dit heeft meestal niet zozeer te maken met de manier waarop figuurglas wordt gemaakt, maar meer met hoeveel vraag er naar is.

Info over figuurglas voorbeelden. Resultaten van zoekmachines! De kleur en dikte is afhankelijk van het soort glas dat wordt uitgekozen. Figuurglas is leverbaar in zo’n verschillende soorten. Door de juiste beglazing te kiezen kunt u. Dat geldt zeker voor particulieren die bij Glaskoning wel terecht kunnen voor een groothandelprijs.


Een snelle levering in combinatie met een uitstekende service maakt dat steeds meer particulieren voor ons kiezen.

Het glas heeft een bewerking ondergaan waardoor een structuur of patroon op het glasoppervlak is ontstaan. Verkeer, werkzaamheden, luide muziek: het zijn voorbeelden van geluidsoverlast waarmee we allemaal dagelijks te maken hebben en die de kwaliteit van leven ernstig kunnen schaden. De aard en de structuur van het dessin bepalen de mate van transparantie van de beglazing. Sommige dessins zijn eveneens leverbaar met een draadraster.


Er zijn vele soorten figuurglas. Naar schatting zijn er zo’n 1verschillende soorten figuurglas in Nederland verkrijgbaar. Hieronder tonen we enkele voorbeelden zoals wij die kunnen leveren. Indien u iets anders heeft gezien neem dan gerust contact met ons op met zeer grote waarschijnlijkheid. Vrijwel alle figuurglas kan worden toegepast in isolatieglas.


Onder figuurglas vallen alle decoratieve glassoorten. Zoekt u glas voor in een binnendeur, bovenlicht of windscherm scheidingswand voor elke situatie is er een geschikte figuursoort leverbaar. Zie de voorbeelden hiernaast. Ouderwets Mooi, Trend van Nu.


Wil je graag figuurglas in je kozijn. Kies hieronder welk glas je wilt en vul aantal in.

Als je op het glas klikt zie je prijs per m(exclusief BTW) , zodat je een idee hebt wat het gaat kosten. Dit glas wordt aan het eind van de glasoven tussen twee walsen geplaatst, waardoor er met een reliëfwals aan één zijde een patroon of figuur gedrukt wordt. Op zoek naar figuurglas soorten bij Plan Kozijn, dan bent u hier op het juiste adres.


Bekijk onze brochure voor voorbeelden van prachtig figuurglas. Klik hier om voorbeelden van soorten figuurglas te bekijken. Hierdoor kan figuurglas in veel situaties worden toegepast. Online glas bestellen bij GlasStore. Hieronder vindt u verschillende voorbeelden van figuurglas die Haaglanden Glas direct uit voorraad kan leveren.


Heeft u bij vrienden of op internet een ander soort figuurglas gezien dat u graag wil hebben, mail het ons dan gerust. Wij zullen onze uiterste best doen om uw glaswensen te vervullen. Wij kunnen vele soorten figuurglas leveren en geven u graag advies over de mogelijkheden. Dit is afhankelijk van de dikte en het motief.


Het ziet er niet alleen mooi uit, maar is ideaal voor privacy. Ons figuurglas wordt standaard met de hoogst mogelijke zorg voor je bewerkt. Mocht je inspiratie willen opdoen, dan kun je hieronder enkele voorbeelden van figuurglas bekijken.


Heb je interesse in de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Of heb je interesse in een van bovenstaande projecten? Dit figuurglas word ook veel gebruikt voor tussenwanden.


Het is bij ons verkrijgbaar in tal van kleuren, motieven en texturen. U kunt een hele reeks voorbeeld exemplaren bekijken in onze glashandel, u kunt op afspraak altijd even langs komen om een kijkje te nemen. Voorbeeld inrichtingen Bepaalt u aan de hand van sfeervol ingerichte woningen uw eigen stijl Handige designer Maakt u van de handige Cando Homedesigner gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts