maandag 18 april 2016

Epoxy plamuur kopen

Voor 17:besteld is morgen in huis! Plamuur van alle merken op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze plamuur is zeer geschikt voor boten, zowel boven als onder de waterlijn.


Ook voor het repareren van houten of aluminium kozijnen is deze plamuur zeer goed geschikt. Maak de plamuur aan op een plamuur mengbor en verwerk met een plamuurmes, flexibele spatel of een japanspachtel.

Je kan ook Varipox Finishing plamuur gebruiken met een kitspuit. Bij Vosschemie Benelux vertellen we je graag alles over de mogelijkheden van de epoxy hars die je bij ons kunt kopen. Verschillende soorten epoxy hars zijn bij ons verkrijgbaar. In onze webshop vind je verschillende soorten epoxy hars om te kopen.


Zo bestaan er verschillende epoxy primers en epoxy grondlagen. Het product staat ook bekend als epoxy kneedpasta en is goed geschikt om reparaties uit te voeren. De reparaties zijn zeer sterk en daardoor duurzaam, om er lange tijd gebruik van te kunnen maken.


De kant-en-klare producten bestaan uit 2-componenten en vragen daarom om het mengen daarvan.

Als eerste leuke winacties, handige artikelen boordevol verftips, informatie over de nieuwste producten en inspiratie voor je. Ik heb in diverse onderwerpen hier gelezen dat epoxy plamuur de beste eigenschappen heeft, en wil daarom deze graag gebruiken. Ik ben er echter achter gekomen dat dit een moeilijk verkrijgbaar artikel is.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Bij Praxis koop diverse soorten plamuur van het bekende merk Alabastine. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Of je nu een plamuur zoekt voor hout, metaal, kunststof of steen, voor elk materiaal heeft Praxis de geschikte plamuur.


Koop nu voordelig je plamuur van Alabastine bij Praxis. Naast plamuur heeft Praxis ook houtvullers, allesvullers of muurvullers. Renovatiepasta is geschikt als stalen plamuur en voor beton, steen en kunststof. Ook renovatiepasta is een componenten product waarvoor je een speciaal kitpistool nodig hebt. Hiermee krijg je altijd de juiste verhouding.


De verharder heeft meestal een andere kleur dan de plamuur , waardoor je duidelijk kunt zien of de componenten goed gemengd. Geschikt voor onder en boven de waterlijn. Bekijk alles met epoxy plamuur ! Ook radio’s, gps en buitenboord motors worden aangeboden en gezocht.


Aan te brengen op: bijna alle mogelijke ondergronden, met name veelgebruikt onder en boven de waterlijn op polyester, epoxy , staal, aluminium en hout.

Doel: Kleefpasta op basis van epoxy. Epoxyplamuur is volledig waterdicht en lichtgewicht. Vaak zitten de slechte plekken op een lastige plaats.


Maar een epoxy plamuur die soepel en toch goed modelleerbaar is kan een hoop goedmaken. Zorg er voor dat het rotte hout echt helemaal is verwijderd. Wij leveren alle merken voor de laagste prijs.


Zowel de epoxy plamuur als de polyester plamuur. GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Met epoxy hars kunt u onder andere glasvezel lamineren en hiermee scheuren en andere beschadigingen aan uw boot repareren. Epoxylijm is een 2-componenten lijm met epoxide-polymeer, wat de epoxy hars weer- en waterbestendig maakt. Epoxy plamuur wordt gebruikt om bootreparaties mee af te werken. Boat epoxy is een zeer sterke epoxy kunsthars te gebruiken voor diverse toepassingen zoals het aanbrengen van een coating, lamineren, lijmen en plamuren. Gecombineerd met vulmiddelen maak je zelf een ijzersterke epoxylijmverbinding of een lichtgewicht en waterdichte epoxyplamuur die niet krimpt maar goed schuurbaar blijft.


Poly-Service is uw webshop voor kunstharsen. Oa polyester, epoxy , polyurethaan, weefsel, siliconenrubber, kitten, lijmen en coatings.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts