dinsdag 26 april 2016

Groothandel in kaarsen

Groothandel in kaarsen

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Ruim aanbod woondecoratie. Woondecoratie goedkoop online. Altijd de beste deal voor jou. Vind woondecoratie online. Kies uit 1producten vanaf € 95.


Van refill kaarsen om een horecabedrijf of terras sfeervol aan te kleden tot aan rustieke kaarsen voor verkoop in uw winkel. Als grootgebruiker bestelt u hier bijvoorbeeld ook heerlijk geurende kaarsen voor in huis. Voor welke situatie u kaarsen zoekt, in onze groothandel vindt u het ongetwijfeld. Kaarsen Groothandel is trots op haar. Indien u na het bekijken van onze ambachtelijk vervaardigde kaarsen interesse heeft om onze producten voor zakelijke verkoop,.


In onze kaarsen groothandel online zijn de mogelijkheden eindeloos. Via de website van Wiljan kunt u direct alle producten uit onze kaarsen groothandel bestellen. Alles wat u hoeft te doen is een account aanmaken of inloggen indien u al eerder bij ons besteld heeft. Vier A-merken die staan voor kwaliteit, naamsbekendheid en stabiele omzetten.


De grootste kaarsen en waxinelichthouders groothandel van de Benelux. Als zelfstandig werkend fabriek hebben wij naast een standaard programma de mogelijkheid om eenvoudig klant specifieke oplossingen te bedenken. Dit gebeurd in de horeca tak maar zeker zo vaak in de interieur branche.


Voor de inkoop van goedkope partijen kaarsen bent u bij Partijgroothandel. Deze groothandel heeft een breed assortiment aan kaarsen en oliebranders. Bekijk voor meer informatie de webshop.


Groothandel in kaarsen

Op zoek naar tafelkaarsen, stompkaarsen of kaarsen in glas? Wij bieden de producten aan in onze webshop. U vindt altijd de beste aanbiedingen in kaarsen en theelichten bij de kaarsen groothandel.


We zijn voornamelijk actief in de Benelux en bieden aan al onze klanten een professionele service dankzij een intense samenwerking met onze leveranciers. Groothandel cadeauartikelen Daan Kromhout is dé leverancier voor de order van iedere professionele detaillist, zoals woonwinkels, cadeauwinkels, bloemist en tuincentrum. Bestel uw kaarsen online, binnen Nederland en België leveren wij een bestelling binnen uur.


Het Gusta assortiment laat je genieten van de dag, celebrate the day. Van olielampen tot fakkels tot groothandel kaarsen , dit alles is te vinden in ons assortiment. We hebben stompkaarsen, drijfkaarsen, led kaarsen en meer.


Bolsius kaarsen groothandel. Wij zijn een groothandel in kaarsen voor zowel binnen als buiten producten. Bestel eenvoudig en snel de leukste kaarsen voor in huis. Mocht u interesse hebben in een van onze kaarsen met speciale geur, dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij zijn namelijk de grootste spirituele groothandel geurkaarsen van Europa.


Groothandel in kaarsen

Onze kaarsen combineren pure ambacht met hedendaags design. In ons atelier zetten we iedere wiek met de hand en worden de kleuren en geuren manueel gemengd. Eén na één worden de kaarsen nadien gegoten en ook het afwerken en verpakken is een zaak van mensenhanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts