maandag 11 april 2016

Ferm living opbergmand

Ferm living opbergmand

Bestel online of bezoek de winkel. Voorraad is snel en gratis geleverd. Designdeals van deze week. Kies uit producten vanaf € 120. Nú op voorraad dus snelle levering!


Je vindt bij ons dan ook geen namaak. De Pear Opbergmand is verkrijgbaar in twee afmetingen en is gemaakt van gevlochten rotan. Ferm Living Wire Basket bij Flinders.


De mand misstaat als vrolijke knipoog ook niet in bijvoorbeeld uw slaap- of badkamer. De opbergmand is gemaakt van ijzerdraa dat is gepoedercoat in verschillende bijzondere kleuren. Gebruik de lichte en handige Wire Basket met top als bijzettafel of verhoging voor een pot met plant, of gebruik de mand met of zonder top als opbergmand of wasmand. De top ofwel deksel is apart bij te bestellen.


Ferm living opbergmand

Ferm living Opbergmand vind je op vtwonen by fonQ gratis verzending vanaf €voor 23:bestel morgen in huis shop de collectie! Het mandje is namelijk gevlochten in de vorm van een appel. Met dit appeltje is jouw kind zeker een blij eitje! Het leuke rieten ontwerp in de vorm van een peer is de perfecte opbergplek van knuffels, dekens en andere spullen.


Zo kun je hem gemakkelijk gebruiken in meerdere ruimtes zoals de badkamer, het toilet of de woonkamer. Hij is gemaakt van 1 organisch katoen, nice! Ruim assortiment online bestellen! Alle Ferm living Woonaccessoires uit voorraad leverbaar. Opbergmand pear van Ferm living is een prachtige mand van gevlochten rotan.


Bewaar je knuffels, speelgoed of zet hem neer als decoratie. Een mooie opbergmand die ook nog eens leuk in je interieur staat. Het open frame en de grafische lijnen maken hem helemaal af! Verkrijgbaar in twee afmetingen. Deze opbergmand is verkrijgbaar in de kleuren roze, zwart, groen, grijs en petrol.


Grafische mand van Ferm living. De ideale mand voor je denkens, tijdschriften, speelgoe wasgoe hout. With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are.


Ferm living opbergmand

De Rabbit Opbergmand zorgt ervoor dat opruimen een stukje speelser wordt. Deze fruitige mand staat leuk in elke kamer en is gemaakt met een simpel ontwerp zowel leuk voor een jongens kinderkamer als meisjes kinderkamer. Koop en verkoop ferm living eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Zo zijn alle rondslingerende speeltjes, kleedjes en knuffeltjes netjes en snel weggewerkt. Daarnaast staat de mand in de vorm van een appel erg leuk als decoratie op de baby- of kinderkamer. Is het een tas of toch een opbergmand ? Zet hem in de badkamer voor al jouw losse toiletspulletjes of gebruik de dubbelzijdige katoenen tas als hippe drager! Een kamer opruimen is al zwaar genoeg!


Decoreer je ruimte met dit te gekke opbergmandje in een peervorm. Alle blokken en knuffels lekker uit het zicht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts