maandag 18 april 2016

Hr++ glas groningen

Isolatieglas laten plaatsen? Glasservice van der Velde. Op de Osloweg 1in Groningen vindt u onze glashandel, we voeren een ruim assortiment en proberen u zo goed mogelijk te adviseren. Als u glas komt ophalen, denkt u er dan aan om dekens mee te nemen en zorg dat u het glas goed kunt vastzetten.


Wanneer dubbel glas lek is kan er vocht of vuil tussen de lagen van het dubbel glas zitten. Als je dubbel glas wilt kopen dan is het goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal in Groningen zijn.

U vindt bij ons alles op het gebied van vlakglas. Maar ook voor interieurglas, denk aan tafelbladen of afbeeldingen op glas , kunt op bij ons terecht. In onze jarenlange ervaring als glaszetter hebben wij veel kennis opgedaan over diverse soorten glas en de beste manier om glas te zetten.


Wij werken daarbij snel en nauwkeurig, zodat uw woning of bedrijfsruimte met zo weinig mogelijk. Het geeft ook een comfortabeler gevoel in huis doordat het tocht en geluidsoverlast tegen houdt. Zijn er nog ramen in uw woning of bedrijfspand die voorzien zijn van enkel glas ? Dan is het verstandig om deze te vervangen voor dubbel glas.


Wij hebben alle soorten dubbel glas op voorraad. Binnen uur stuurt onze glaszetter in Groningen u een offerte op maat.

Binnen de glasbranche zijn diverse soorten isolerend glas of dubbelglas met een betere warmte isolatie. Dit zorgt ervoor dat de keuze voor isolerend glas een besparing op de stookkosten kan opleveren. Wij nemen alle administratieve rompslomp uit handen en dienen de factuur rechtstreeks in bij uw verzekeraar of assuradeur. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film.


Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Dubbel glas en standaard HR- glas worden tegenwoordig eigenlijk alleen nog gebruikt bij een reparatie. Triple glas heeft een hele hoge isolatiewaarde, maar is niet geschikt voor elk raamkozijn.


Van het plaatsen van nieuwe ruiten tot en met de afhandeling met uw verzekering, inclusief maximaal jaar garantie. Ruitbreuk is vaak als onderdeel van uw woonverzekering meeverzekerd. We bieden een groot assortiment in producten en diensten aan en kunnen een betrouwbare partner zijn voor u in bijvoorbeeld: Gevelbekleding, dakrandpanelen, raamhorren en vensterbanken. Het voordeel van dubbel glas is dat het één van de meest goedkope glassoorten is.


Houd er wel rekening mee dat u met dubbel glas geen subsidie kunt aanvragen. Voor dubbel glas betaalt u gemiddeld €11- per m². Subsidie isolatieglas Groningen. Ook wordt er door de inwoners van Groningen vaak voor dubbelglas isolatie gekozen.


Al ons glas wordt op maat gemaakt. Uw ervaren glaszetter in Groningen.

Zoekt u een glaszetter in Groningen of omgeving? Onze ervaren glaszetters kunnen alles op het gebied van beglazing voor u regelen. Repareren, onderhouden, plaatsen, vervangen en renoveren, geen enkele klus is voor onze ervaren specialisten te hoog gegrepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts