dinsdag 26 april 2016

Folie op raam

Sunblock glasfolie heeft een garantie tot maarliefst jaar! Wilt u eerst even contact met ons? Stuur een bericht of bel ons. De glasfolie professionals. Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoek filter ‘Transparantie’ en klik het hokje met ‘Niet transparant’ aan. Je komt dan uit bij plakfolie waarmee je je raam helemaal dicht plakt. Het aanbrengen van folie op je raam kan op twee manieren.


Dit folie houdt de winterse kou buiten en isoleert het huis op een vrij goedkope manier! Veel goedkoper dan het aanschaffen van dubbelglas. Anti breuk en anti diefstal folie.


Tot slot verkopen we nog een soort folie dat ervoor zorgt dat inbrekers minder snel je raam kunnen breken. Een slag in het raam met een scherp voorwerp zal breuk opleveren. Goedkoopste van Nederland!

Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal. Verwijder een deel van de beschermlaag op de folie en duw de raamfolie tegen de ruit. Begin vanuit een hoek en ga langzaam verder. Door de waterfilm tussen ruit en raamfolie kun je de folie eenvoudig verschuiven. Zorg dat de boven- en zijkant samenvallen met de afgetekende lijnen.


Folie die je op het raam plakt: bijna net zo duur als nieuwe ruiten. De folie wordt door professionals (zonweringspecialist of aannemer) op de binnenkant van het raam aangebracht. Stap 2: Snijd de isolatiefolie op maat.


Meet de ruit op en snijd vervolgens de isolatiefolie op maat met een schaar of een scherp mes. Iets te ruim snijden is geen probleem, want u knipt het dan nog gemakkelijk bij. Stap 3: Plak de folie op het raam. U bent nu klaar om de isolatiefolie op het raam te plakken. Uw heeft raamfolie gekocht en nu wilt u de raamfolie aanbrengen op het raam.


Helemaal niet moeilijk, iedereen kan het. Of het nu het aanbrengen van statisch hechtende folie , het aanbrengen van zelfklevende raamfolie of het aanbrengen van zonwerende folie is. Raamfolie is makkelijk te bewerken. Bij GAMMA kun je de perfecte glasfolie kopen voor jouw raam. Bekijk ons assortiment direct online.


Je hebt dus geen lijm nodig en je kunt de folie dus verwijderen zonder de ruit te beschadigen.

Maak voordat je de folie aanbrengt het raam goed schoon, knip of snijd de folie op maat, maak het raam vochtig met bijvoorbeeld een plantenspuit en breng de folie aan, veeg eventuele luchtbelletjes weg met een doek en klaar! Bij het opstaan op warme dagen ging dat naar beneden nog vóórdat ik het theewater voor het ontbijt had opgezet. Dat hield de kamer ook behoorlijk koel.


Met folie heb ik geen ervaring, maar aan de buitenkant zal ogetwijfeld meer helpen dan binnen. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


Boek het OP, Chaweng Beach. In deze rubriek hebben wij alle licht-doorlatende anti-inkijk folies overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Het raamfolie waar men niet doorheen kan kijken wordt ook wel privacy folie genoemd. Zet je vlak achter het anti doorkijk folie een object, bijvoorbeeld een bloempot.


Dan zul je waarschijnlijk wel vaag de contouren van de bloempot zien. Op het linker raam ziet u een full colour sticker op het raam aan de buitenkant. Zoek je de mooiste folie voor op glas? Op het rechter raam ziet u een geheel geblindeerde ruit met raamfolie aan de binnenkant en plakletters (gewone folie , plakfolie) aan de buitenkant.


Deze oplossing is geheel anti-inkijk, maar laat wel licht door. Raamstickers zijn ook bruikbaar tegen inbraak. Graag bij de opmerkingen aangeven of u deze naad horizontaal of verticaal wenst.


Het enige wat u hoeft te doen is het glasgedeelte van het raam opmeten. Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts