vrijdag 8 april 2016

Ophangsysteem voor vouwgordijnen

Vraag een gratis monster aan. Bekijk het gehele assortiment vouwgordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Onderdelen vouwgordijnsystemen. Alle (reserve)onderdelen voor de diverse soorten en merken vouwgordijnsystemen van vroeger en nu.


Gordijnen en raamdeco ophangen? Kwantum is niet alleen thuis in gordijnen en andere vormen van raambekleding, maar ook in ophangsystemen daarvoor. Het ophangen van de vouwgordijnen is op zich niet moeilijk. Zorg er voor dat u de juiste gereedschappen heeft en zo nodig een degelijke trap. De vouwgordijnen worden geleverd in een doos.


En tevens zijn de vouwgordijnen in waterdichte folie verpakt. Uw vouwgordijnen worden doormiddel van koorden opgetrokken, kies een kleur koord die het mooist past bij de stof. De koorden worden standaard op een lengte van 3cm. Bij Karwei vind je een ruim assortiment kant en klaar vouwgordijnen.


Wil je liever zelf een vouwgordijn samenstellen? Stel hem samen met de configurator van KARWEI. Een vouwgordijn ophangen is heel eenvoudig. In deze video legt GAMMA je stap voor stap uit hoe je je vouwgordijn ophangt. Zijgeleiding voor vouwgordijnen.


De gordijnen rollen niet op maar vouwen op, vandaar de naam. Wanneer je vouwgordijnen gaat kopen houd dan rekening met de functie van de kamer. Vouwgordijnen zijn herkenbaar aan de horizontale vouw in de stof. Onze vouwgordijnen zijn uitvoerbaar in transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stof. Doordat wij de vouwgordijnen in onze eigen fabriek produceren, bent u tot wel goedkoper uit!


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Ontdek ons unieke assortiment vouwgordijnen. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Het aantal beugels en schroeven dat u meegeleverd krijgt, hangt daarnaast ook af van de breedte van de vouwgordijnen.


Zorg er bij meer dan twee beugels voor dat de afstand tussen de beugels altijd gelijk is. Wanneer u alle benodigde montagebeugels geplaatst heeft, installeert u in stap de vouwgordijnen. Er zijn diverse oplossingen voor het ophangen van gordijnen, u kunt kiezen voor een normale rail, een luxere railroede of een klassieke gordijnroede, de plooi keuze. De Roedeshop levert complete sets voor uw vouwgordijn op maat!


Ophangsysteem voor vouwgordijnen

Montagesteunen, solide kettingbediening en optrekketting met gewicht, baleinen, onderlat, koorddrums etc. Zo bent u ervan verzekerd dat u alle onderdelen in uw bezit heeft en op het moment dat de set wordt aangeboden u direct aan de slag kunt met het creëren van uw vouwgordijnen. KARWEI heeft een grote collectie kant-en-klare raamdecoratie, maar ook maatwerk.


Stel hier eenvoudig gordijnen en vouwgordijnen samen in de gewenste maat. Kies zelf de hoogte en breedte van het gordijn en maak keuze uit verschillende soorten stoffen en designs. Ook bepaal je zelf het ophangsysteem , de eventuele voering, de verdeling en bediening. Uiteraard worden alle vouwgordijnen exact op maat gemaakt in de afwerking die u wenst.


Ophangsysteem voor vouwgordijnen

Op ons gastenboek kunt u mooie voorbeelden vinden van onze vouwgordijnen in verschillende stoffen en kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts