dinsdag 19 april 2016

Fotolijst brons

Fotolijst brons

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Diverse soorten en maten fotolijstjes v. Fotolijsten tot - voordeel! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195!


Fotolijst brons

Specialistisch advies nodig? In alle formaten is de fotolijst op te hangen. In het schema hieronder vind je de formaat combinaties. In de linkerkolom staat het bestelformaat.


Dit is de glasmaat van de fotolijst , deze maat kies je wanneer je de foto zonder passe-partout beeldvullend in wilt lijsten. Snelle levering van uw fotolijsten , met dagen niet goed geld terug garantie. Deze fotolijsten in de kleur brons zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en formaten.


Fotolijst brons

Met de hand gemaakt in onze lijstenmakerij en beschikbaar diverse maten. Wissellijst New Lifestyle Brons , omlijsting van Kunststof. Scherp geprijsde koperkleurige en goudkleurige fotolijsten. Koop uw fotolijst in de kleur koper, brons of goud hier bij ons. Lage prijzen en gratis verzending!


Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Een mooie fotolijst in elke kleur en formaat, online bestellen. Altijd scherpe prijzen en alles direct uit voorraad leverbaar.


Kies uit producten vanaf € 300. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Met deze prachtige houten fotolijst van uitstekende kwaliteit, brengt u gelijk sfeer aan in een ruimte. De KKBrons van Zep Italia is een Polystyreen fotolijst welke geschikt is voor foto. De fotolijst kenmerkt zich door zijn strakke look.


Javascript in uw browser te activeren. Op werkdagen wordt uw bestelling binnen uur verzonden! Met helder glas, achterwand en ophanging. Staat de gewenste maatvoering er niet bij? Laat het ons dan even weten!


Wij kunnen elke afmeting leveren. Mooie fotolijst met gemiddeld breed profiel van 3cm. Hierdoor past deze fotolijst zowel in een modern als in een klassiek interieur. De tint is klassiek en warm maar door het metallic effect heeft de lijst toch een moderne uitstraling.


Afmeting 50x50cm met afbeelding van Marilyn Monroe. Past erg mooi in een Eric Kuster interieur. Afbeelding is verwisselbaar. Dit stijlvolle product kan dan ook in nagenoeg elk interieur gebruikt worden. De lijst is gemaakt van aluminium en voorzien van een moderne bronzen kleur.


Fotolijst brons

De achterkant kun je openen zodat er een foto geplaatst kan worden. Dat is dan ook zeker mogelijk als.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts