woensdag 13 april 2016

Riviera maison stijl

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Vergelijk Prijzen en Bestel!


Landelijke mand los In winkelmand € 189. Bekijk alles met riviera maison stijl !

Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Grote landelijke meubel collectie. Hierdoor kunt u een bankstel en fauteuil van hetzelfde model hebben.


Riviera Maison stijl Fauteuil Barbara. Geheel in de stijl van Riviéra Maison zijn de vloerkleden gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen als sisal, scheerwol en katoen. Rivièra Maison Vloerkleden.


Gezinus en Madeleen wonen er met z’n tweeën.

Hun prachtige huis is een rustpunt in hun drukke bestaan. Madeleens favoriete woonwinkel en interieurmerk is met stip op nr. De grootste online outlet van Nederland. Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen.


Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Kies uit 4producten vanaf € 99. Bank is een veel verkocht product en daarom ook zeer populair. Deze fauteuil kan ook als bankstel vervaardigd worden.


Van prachtige vazen voor een sfeervol veldboeket tot tafel- en keukengerei in stijl. De stijl wordt gekenmerkt door natuurlijke materialen en kleurengebruik, bijvoorbeeld veel hout, katoen en linnen, gebroken wit en witgrijs. De combinatie met stoere en moderne elementen geven uw woonruimte een ‘geleefd’ en welkom gevoel.


In samenwerking met Riviéra Maison is er een exclusieve vloerkledenlijn gestart. Juist daar is het dan ook belangrijk dat je helemaal jezelf kunt zijn. Pas dan kom je tot rust en ben je in staat te genieten van de broodnodige ontspanning en je welverdiende slaap.


Bij een besteding van 15aan niet afgeprijsde artikelen kunt u kiezen uit. At spending 15at not-discounted items you can choose from. De dessins staan bekend om de warme kleuren en sfeervolle dessins.

Met het beddengoed haal je het luxe-gevoel binnen en tover je je slaapkamer om tot de mooiste ruimte van het huis. Kom gezellig langs en laat u inspireren door de mooie mix van meubels en accessoires. Geniet van de luxe bedden met heerlijk zacht bedlinnen van biologisch katoen. Voor de precieze specificaties van de kamer kunt u hier kijken.


Het oogt effen van kleur met een linnenstructuur in het dessin. De dekbedhoes is evenals het kussensloop aan de ene kant donkerder en aan de andere kant lichter van kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts