woensdag 20 april 2016

Witte mdf plinten

Bestel nu eenvoudig Online. Verkrijgbaar in wit of gitzwart. Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Waterwerend MDF met kabelgoot! Denk dan eens aan witte , hoge plinten.

Plinten met een fijne ronding. Voor de meeste vloeren uit onze collectie hebben we bijpassende plinten , maar je kunt natuurlijk ook spelen met kleuren en kiezen voor een totaal andere kleur. Van plakplinten en MDF plinten tot plinten van laminaat of het merk CanDo, je vindt ze allemaal in je dichtstbijzijnde GAMMA-bouwmarkt of hier online. Bij Vloervoordeel vindt u een groot assortiment plinten. Medium-Density Fibreboard ( MDF ) is een materiaal dat bestaat uit samengeperste houtvezels.


De houtvezels in MDF worden gewonnen uit afvalhout. Hierdoor zijn MDF - plinten een voordelig alternatief voor houten plinten. Het MDF dat wij inkopen voor het produceren van onze plinten heeft de hoogst verkrijgbare persing.

De rechte plint , ook wel blok plint genoem wordt al jaren lang als beste verkocht en heeft dankzij zijn strakke vormen een rustige en luxe uitstraling. De gladde plint heeft een kleine ‘ronding’ van ca. Zijn uw kozijnen en deuren wit dan is uw plint dat ook. Wilt u de plint in de kleur van de muur, dan is het mooi als u de plint in hoogglans lak aflakt en de muur in een matte verf zet. U zult zien wat voor een verrassend effect dit geeft.


MDF is bovendien goed te schilderen en er kunnen eenvoudig schroeven in aangebracht worden. De (hoge witte) MDF plinten werden jaren geleden in Nederland geïntroduceerd door Ger Antonis, de huidige eigenaar van Mooieplinten. MDF - plinten zijn geschikt voor vrijwel iedere wand en vloer. MDF plinten zijn daardoor, ondanks dat het een goedkoper is, wel van hoogwaardig materiaal. Onze MDF - plinten zijn vochtwerend en kunnen hierdoor tegen een luchtvochtigheid van wel.


Vochtwerend MDF wordt ook MDF -V3genoemd. V3staat voor de test die de waterwerende kwaliteit van het MDF vaststelt. Langdurig direct contact met water moet echter vermeden worden.


Een mooie laminaatvloer maak je nog mooier door deze af te werken met plinten. Zo kun je kiezen voor plinten bijpassend bij de kleur van je vloer, of voor hoge witte plinten in diverse profileringen. Bij KARWEI kies je daarnaast uit plakplinten, muurplinten of overzetplinten.


MDF V3heeft een groene kern.

Deze kleurstof wordt alleen gebruikt om het product te herkennen. Dit kun je bij je bestelling aangeven. Deze plinten zijn verkrijgbaar in lengtes van 2. Eigen Montageteam mogelijk. Betaal niet teveel voor Wit MDF en bespaar tijd!


Kies uit producten vanaf € 395. Witte plinten zijn eenvoudig te combineren met verschillende soorten laminaat en zorgen voor een frisse uitstraling. De plint biedt ruimte voor kabeldoorvoer. Onze witte MDF-plinten van zijn vochtwerend en desgewenst eenvoudig over te schilderen.


Er zijn specifieke onderdelen voor de afwerking van binnen- en buitenhoeken. MDF plint in de kleur wit met een afmeting van 12x4x2cm. Muurplint van onbehandeld massief MDF voorzien van een laag grondverf. Hierin kunt u uw bekabeling voor beel geluid en data gemakkelijk kwijt. Kwaliteit van materialen en afwerking.


Folieomtrokken MDF plinten vanaf € 95. Zo te plaatsen of over te schilderen. Bekijk de wit gegronde plinten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts