woensdag 20 april 2016

Wissellijst 80x80

Op zoek naar Design Wissellijsten? Doe inspiratie op en bestel direct. Altijd de perfecte wissellijst. Neem eenvoudig contact met ons op! Profiteer bij elke bestelling.


Wissellijst 80x80

Koop slim, ontvang kwaliteit! Mooie houtkleurige wissellijsten. Lichte en natuurlijke uitstraling. Ruim aanbod wissellijsten. Bestel nú uw favoriete Wissellijsten.


Snelle en Gratis levering (boven € 10). Deze Ahouten wissellijst van Zusss heeft een naturel kleur. De wissellijst is gemaakt van hout en beschikt over een naturel kleur.


Wissellijst 80x80

In de lijst kan een poster van Zusss opgehangen worden. De lijst is geschikt voor een poster. Ook kunt u gebruikmaken van de meegeleverde, witte passe partout. Uw foto springt er zo nog meer uit. De mooiste lijsten wissellijsten baklijsten en kliklijsten van De Lijsten Fabriek.


Bij Homedecoration vind je altijd een fotolijst op maat die bij jou, je favoriete foto en je portemonnee past. De keuze is enorvan een voordelige kunststof wissellijst tot een luxere uitvoering in aluminium of MDF. Houd jij van een speelse sfeer in huis? Varieer dan eens met de formaten, materialen en kleur van je wissellijsten. Naast dit type wissellijst bieden wij ook houten wissellijsten aan.


Deze lijsten hebben een natuurlijke look en vallen daardoor op. Verder zijn er nog de randloze wissellijsten , die de nadruk leggen op de inhoud van de lijst. Voor een extra mooi effect kunt u uw wissellijst combineren met een Passe Partout. Bij IKEA vind je stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur. Omring je mooiste foto’s en posters met een mooie lijst en maak je huis persoonlijker.


Een fotolijst 70xnodig? Wij bieden een ruim assortiment fotolijsten 70xaan in diverse stijlen, kleuren en materialen. Wissellijsten Pro Line XL mat gepolijst titaan, fraaie wissellijsten , extra solide wissellijsten met een breed profiel.


Standaard geleverd met extra helder float geslepen glas en hoekveren voor nog meer stevigheid. Geef je huis meer persoonlijkheid met onze muurstickers, collagelijsten, posters en kunstkaarten. Voor al je losse foto’s hebben we mooie fotolijsten.


Eigen lijstenmakerij, scherp geprijsd. In combinatie met de latex printtechniek ontstaat een excellente fotoprint van de allerhoogste kwaliteit. Het fotodoek wordt geleverd met een robuuste aluminium wissellijst , dikte mm vanaf de wand. Als u op zoek bent naar een mooie vierkante fotolijst voor een betaalbare prijs, kijk dan snel op onze website. Gigantisch aanbod en nu korting op alles!


Aluminium Wissellijsten gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Baklijst voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Zowel standaard als op maat gemaakte lijsten voor iedere foto, schilderij of spiegel.


Veel mensen kiezen voor lijsten omdat zo’n mooie poster het vaak niet verdient om met plakband of punaises aan de muur te worden bevestigd. Want vaak ziet een poster er pas echt mooi uit als er een bijpassende wissellijst omheen zit. Bekijk het aanbod op leenbakker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts