maandag 25 april 2016

Mbo design en styling

Mbo design en styling

Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen. Bekijk onze topdeals en bespaar. InDesign- en Illustrator-sjablonen. Voor dat ene momentje voor jezelf.


Mbo design en styling

Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. Vind de geschikte design en styling opleiding op MBO niveau. Vind jij de interieursector ook zo interessant en kijk jij er naar uit om de vakkundige intermediair te zijn tussen de klant en de uitvoerder? Of merk jij in je omgeving dat beeldcultuur allesbepalend is en styling een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven is?


Je loopt stage, dit noemt men BPV, ook wel beroepspraktijvorming genoemd. Hier vind je opleidingen die overeenkomen met de zoekopdracht Design en Vormgeving, MBO. Klik op een opleiding in de lijst, kom meer te weten over de opleiding en vraag informatie aan bij de onderwijsinstelling.


Mbo design en styling

Verfijn je zoekresultaat door gebruik te maken van de filters studierichting, opleidingsniveau, plaats. Voel jij je thuis in de wereld van interieur, design , (mode) styling en vormgeving? Volg je de laatste trends en ben je creatief? Wil jij de styling doen voor een merk, een festival, woonhuis, winkel of kantoor?


Of ontwerpen maken voor winkeletalages, beurzen of corporate identity? Styling , Interieur en Vormgeving. Gek op bloemen en styling en op zoek naar een mbo opleiding?


Interesse in interieur en design ? Terra is een school voor middelbaar beroepsonderwijs. We bieden verschillende opleidingen met aantrekkelijke mogelijkheden voor werk of vervolgopleiding. Op basis van de ideeën, thema’s en kenmerken van de stylist ga je aan het werk. Je zoekt en verzamelt de juiste materialen en fournituren om te beginnen.


Dan maak je kleuren-, stoffen- en fourniturenkaarten. In overleg met de stylist bekijk je wat er anders moet en wat. Altijd de beste deal voor jou! Aeres MBO Velp echt iets voor jou.


Mbo design en styling

Je ontwikkelt je tot een echte vakman of vakvrouw op deze gebieden. Iemand die een bedrijf graag in dienst neemt. Ik voel me thuis op deze school. Als je ergens mee zit, dan zijn docenten altijd aanspreekbaar. Met gevoel voor en verstand van kleur, trends, materiaal en vormgeving maak je ruimtelijke presentaties voor winkeletalages, beurzen, foto-shoots, voor websites, magazines en social media maar ook voor bijvoorbeeld een film- of televisieset.


Om de opleiding te volgen, heb je minimaal een vmbo-diploma basisberoepsgerichte leerweg nodig. Etaleren, stylen , decoreren en combineren. Het gaat hierbij om de inrichting van diverse ruimtes in woningen, kantoren, winkels en andere objecten. Als Interieuradviseur ben je in staat een totaaladvies te geven (het gaat hierbij om meubelen voor diverse doeleinden in ruimtes, stoffering en bekleding, vloerbedekking, raam- en wandbekleding, verlichting, kleur, sfeer en accessoires).


Nimeto Utrecht is de mbo vakschool voor creatieve ruimtemakers. Een kleinschalige school waar we studenten tot zelfbewuste, creatieve vakmensen opleiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts