vrijdag 22 april 2016

Klok met eigen logo

Ontdek ons unieke assortiment klokken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget.

Naast bovenstaande klokken kunnen wij ook andere klokken voorzien van een logo , tekst, inscriptie of foto. Klokken met bedrijfslogo Daar de productie van Fresco klokken volledig in Nederland plaatsvindt, kunnen wij bedrijven klokken met hun eigen huisstijl of bedrijfslogo aanbieden zonder dat deze bedrijven direct grote aantallen hoeven af te nemen. Flexibiliteit en meedenken met de klant is ons motto. Een klok met logo is een origineel geschenk dat u aan uw relaties kunt schenken.


De klok met bedrukking zal in de huiskamer geplaatst worden en zal ieder moment van de dag gebruikt worden. Uw logo komt zo frequent in beeld waardoor uw bereik en naambekendheid nog groter wordt. In bijna ieder kantoor hangt een bedrukte klok.


Is het niet bedrukt met het logo van een relatie, dan wel met het eigen logo. Naar een klok wordt onbewust vaak gekeken.

Moet ik al weg voor mijn afspraak? Uw relatie zal dus dagelijks meerdere malen in aanraking komen met uw logo. Bestel moeiteloos online bij Pinkcube. Klok met uw logo bestellen.


Blader door de diverse klokken die we kunnen bedrukken. U kunt de klokken uitdelen als relatiegeschenken of giveaways. Daarnaast kunt u er goed gebruik van maken als intern promotiemateriaal, u zorgt voor een professionele uitstraling of kunt uw medewerkers een handige klok met het. Wij zijn gespecialiseerd in sublimatie van diverse producten. We verstaan ons vak en leveren deze bedrukte glazen klok in topkwaliteit.


Daarvoor leent digitaal printen zich uitstekend. Digitaal drukwerk is een prima alternatief voor zeefdruk, zeker wanneer het om kleine aantallen gaat. Waar je ook voor kiest ( klok met eigen logo , rvs klok met logo of een grote klok met logo ), wij streven altijd naar perfectie! Uw klok bedrukken wij met uw logo of tekst in iedere gewenste kleur.


Ook uw eigen PMS kleur is voor ons geen probleem. Voordat wij uw logo bedrukken ontvangt u altijd eerst een drukproef. Wandklokken snel geleverd. Wij kunnen de wandklokken snel aan u levern. Een vierkante klok met een eigen afbeelding, foto of logo.


Leuk om zelf aan de muur te hebben hangen, maar ook leuk om als cadeau aan iemand te geven.

Ook erg leuk op een kinderkamer. Ook als ronde klok verkrijgbaar. Upload uw afbeelding en rond de bestelling af. Een ronde klok met een eigen afbeelding, foto of logo.


Ook zeer geschikt op een kinderkamer. De bedrukte klok kan zowel in de huiskamer als op kantoor geplaatst worden en zal ieder moment van de dag in beeld komen. Speciale klokken met eigen logo of gewoon een mooi cadeau. Het personeel die iets aparts willen aanbieden zoals een speciale klok op maat.


Wilt u een klok met uw eigen logo laten bedrukken als relatiegeschenk of promotieartikel vanaf stuks volg dan deze link. Uw eigen foto op een klok. Een leuk persoonlijk cadeau of als een herinnering aan een bijzondere gebeurtenis zoals, geboorte, huwelijk, jaar, vakantie, etc. Ook kunt ook uw eigen tekst toevoegen aan de foto.


De foto wordt door ons rechtstreeks gedrukt op de wijzerplaat. Snelle levering en hoge kwaliteit. Met uw eigen naam, een persoonlijk gedicht, een ludieke spreuk, uw eigen bedrijfslogo of een bijzondere datum wordt uw spiegel extra persoonlijk en origineel.


In ons assortiment vindt u verschillende mogelijkheden om een unieke spiegel te bestellen, volledig naar uw eigen wensen. Wij graveren spiegels, met of zonder facet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts