woensdag 28 juni 2017

Plaid van nepbont

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Shop Vans tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.


Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment.

Plaid van nepbont voor een kleine prijs. Een plaid van nepbont voelt heerlijk zacht aan en geeft een luxe uitstraling aan je interieur. Bent u opzoek naar iets leuks om uw slaap- of woonkamer een andere uitstraling te geven en deze wat gezelliger te maken?


Dan is een plaid van In The Mood wellicht iets voor u. Deze zeer mooie plaid van 1bij 1centimeter heeft een prachtige zilveren wolven print en kan echt iets unieks brengen in. Een zeer mooi plaid van het merk In The Mood. Met de afmeting van 1bij 1centimeter kunt u dit plaid gemakkelijk plaatsen op uw bank of uiteinde van uw bed.


Deken van de hoogste kwaliteit - nerts nepbont plaid , werkt ook als dekbedovertrek.

Van een Zeehond in vijf kleuren tot een grizzly beer aan toe, Maar wat dacht je van de nepbont plaid Chinchilla, overweldigend zacht en aaibaar. Zie je zelf eens voor een openhaard liggen, hartje winter en dan zo’n zachte nepbont plaid over je heen geschoven met een heerlijk glas wijn in de hand. Luxe imitatiebont plaids -bedsprei-bedspreien- Winter Home plaids. Heel dikke, zachte bontplai deken of bedsprei die bijna niet van echt te onderscheiden is.


Deze HKliving plaid van kunstmatig bont is zacht, aaibaar en zeer comfortabel. De plaid van nep bont is 1bij 1centimeter. Groot genoeg om jezelf wat warmer te maken op de bank of in bed.


Voor de aanschaf van uw nepbont bent u bij ons dan ook zonder enige twijfel aan het juiste adres. Bij ons betaalt u tevens geen verzendkosten en als u vóór 15. Plaids van Imitatiebont koop je eenvoudig online bij bol. Snel in huis Veelal gratis verzonden. J-Line PLaid langharing nepbont grijs-zwart-wit 130x1cm.


Er is niets lekkerder dan op een koude avond op de bank te kruipen met een warme plaid. Deze deken van nepbont is heerlijk zacht. De zwarte kleur past bij ieder interieur.


Combineer het plaid van imitatiebont met onze kussentjes uit dezelfde serie. Een heerlijke knuffel plaid.

Een plaid van imitatiebont voelt heerlijk zacht aan en geeft een luxueuze uitstraling aan uw interieur. Bij JYSK hebben we plaids van imitatiebont in verschillende kleuren zodat deze altijd in uw interieur past. DOLSEN DESIGN dekens, plaids en bedspreien zijn ontworpen in Noorwegen en in Frankrijk geproduceerd. De gedachte achter deze ongebruikelijke samenwerking was om niet enkel warme, maar ook uitzonderlijk decoratieve kunstbont dekens te ontwikkelen.


Een imitatiebont vacht geeft een natuurlijk robuuste en warme sfeer aan je interieur. Dierenhuiden als vloerkleed of als decoratiekleed over een bank of stoel, zijn dus zeker een mooie toevoeging aan jouw woonstijl. De dierenvachten zijn natuurgetrouw zijn qua vorm en kleur, maar er zijn ook plaids van imitatiebont.


Om lekker onder weg te kruipen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts