woensdag 17 mei 2017

Trae lyx naturel

Voordeligste verf webshop. Door klanten beoordeeld met een 1. Bestel nu bij Werken Met Merken! De toplaag kan gebruikt worden om wanden te beschermen nadat ze zijn behandeld met muurverf, spackverf, stucwerk etc.


Trae lyx naturel

Super handig dus als je extra bescherming op je muur wilt! Deze toplaag geeft een zeer matte uitstraling en is ook nog eens krasvast. Beschrijving Trae lyx naturel.


Trae-lyx Naturel beschermt onzichtbaar met naturel look: het oppervlak lijkt onbehandeld. De droge laag is zeer elastisch en niet vergelend. Het is uitermate geschikt voor parket, plankenvloeren en meubelen in woonruimten en openbare ruimten, zoals b. Uitermate geschikt voor donkere vloeren. Een zeer hoogwaardige, waterverdunbare 2-componentenlak. Trae-Lyx Naturel beschermt onzichtbaar met een naturel look: het oppervlak lijkt onbehandeld.


Trae lyx naturel

Reukarm, soepel te verwerken, zeer strak vloeiend en snel drogend. Biedt weerstand tegen slijtage, huishoudchemicaliën en schoenstrepen. Deze Trae - Lyx parketlak is reukarm, eenvoudig te verwerken en droogt daarnaast supersnel. Ze vertellen ons over de uitstekende en ultramatte afwering, precies zoals het product belooft.


Ultra mat: mooie afwerking. Tip voor de l (Nederland): bestel er een rollersetje en een extra roller (of een kwastje zoals een spalter) bij, dan is de zending verzendkosten -vrij (Boven e 10- geen verzendkosten). We adviseren je graag over de juiste kwasten en rollers, net als andere materialen die de vakschilder erbij zou gebruiken.


Trae lyx naturel

En bestel je voor minimaal €van deze lak en andere verfproducten bij ons in de webshop? Het is geschikt voor wanden, die zijn afgewerkt met latex, stucwerk, spack, enz. This site introduces you to high quality oil products that give your floor or furniture a rustic and natural look and feel. Gratis verzending boven eur 500. Track en trace: volg je bestelling.


Trae - Lyx Grondlak Naturel is uitsluitend geschikt om op kaal hout binnen aan te brengen zowel op hard als zachthouten vloeren. Trae Lyx Grondlak Naturel is te gebuiken op. Het bijzondere aan deze lak is dat, na droging van de lak, de vloer een onbehandelde uitstraling heeft, terwijl deze optimaal beschermd is. Vloeren, die met dit product behandeld zijn, kunnen intensief belast worden. De lak is speciaal voor het lakken van trappen, meubels, parket-, eiken- en hardhouten vloeren.


Trae lyx naturel

De lak is geschikt voor vloeren die zwaar belast worden zoals vloeren in: woonkamers, restaurants en winkels. Het is ook geschikt als afwerking van minerale ondergronden, zoals vloeren en wanden met betonlook. Het is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van inhoudsstoffen, die voorkomen in o. Het is watergedragen en vrijwel reukloos. Uitsluitend op kaal hout binnen.


Trae - Lyx producten tegen de laagste prijzen. TRAE-LYX Naturel Grondlak. Bezoek de webshop en bestel Trae - Lyx vandaag online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts