donderdag 11 mei 2017

Latex met korrel

Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Het aanbrengen van structuurverf is niet moeilijk.


Latex met korrel

In deze klusbeschrijving leest je hoe je dat doet. Structuurverf is verkrijgbaar met een fijne korrel en een grove korrel. Door gebruik te maken van een speciale structuurroller of door effecten aan te brengen met de blokkwast kun je talloze structuren creëren. De verf kan goed tegen een stootje. Met deze kwast breng je de verf ook gemakkelijk aan in de kleine hoeken.


Knoeien met de verf is geen probleem. Met een vochtige doek verwijder je verfspatten direct van de vloer of plinten. Als je de muur geschilderd hebt, behandel je deze direct met een structuurroller. Latex is goed dekkend en wordt snel en goed opgenomen.


Een nadeel van spachtelputz verven met latex is echter dat de korrels hierdoor ook worden aangetast. Daardoor wordt de structuur. De spackspuiter kan met spackspuiten zowel een fijne als grove korrel aanbrengen. Spackspuitwerk in een fijne korrel is mogelijk va. De dikte van een spacklaag is 1-mm.


In welke korrelgroottes is spackspuitwerk mogelijk? Groftes van schuurpapier worden aangeduid met de letter P voor een bepaald cijfer. Verven doe je met Histor verf.


Latex met korrel

Histor heeft de beste verf voor een perfect resultaat in de mooiste verfkleuren. Sterke matte muurverf met fijne korrels. Althans niet in het Nederlands.


Uit het Engels vertaald heb je nodig: 1ml zilverzand (6-fl oz) op liter (gallon) muurverf of latex. Meng het zilverzand best met een verfmixer (soort klopper voor in de boormachine). Het opbrengen doe je het beste met een blokkwast en uitrollen (finish) met een schuimroller voor structuurverf. Heb jij een soortgelijke klus?


Latex met korrel

Plaats hem dan op Werkspot. Veel mensen kiezen voor latex muurverf. Wist je dat latex muurverf na het opdrogen een waterdichte ‘huid’ vormt op de muur? Hierdoor kun je eventuele vlekken en ander vuil makkelijk afnemen met water en een spons, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de verf loslaat. Latex muurverf kan in de bouwmarkt in de gewenste kleur gemengd worden.


Spack- latex is ook niet schrobvast wel afwasbaar maar daar heeft u op een ruwe ondergrond niets aan. Elke goede kwaliteit schrobvaste matte muurverf voldoet. Hieraan kunt u desgewenst om de open tijd te verlengen Floetrol toevoegen.


Breng als eerste een laag verdunde latex op met een langharige vachtroller met harde kern. Zo schilder je een muur met structuur. Voor het schilderen van een muur met structuur is het aan te raden om een systeem te bedenken. Begin bijvoorbeeld linksboven en werk naar rechts, van boven naar onder. Begin vervolgens links bovenin met het opzetten van de randen met de kwast en de kleine roller.


Met latex spuiten en verfspuiten kunnen we superstrak werk afleveren. De latex wordt aangebracht met een professionele airless spuitmachine. Dit gaat aanzienlijk sneller dan het traditioneel rollen van latex.


Latex met korrel

Hierdoor is er een grote tijdwinst te realiseren en daardoor prijs technisch erg interessant. Wij spuiten latex veelal in één wit tint. Latex verfspuiten die met lucht worden aangedreven zorgen voor minder strak resultaat. Dit kan er uitzien alsof er met een kleine korrel gespoten is, zoals bijvoorbeeld ook met spackspuiten gebeurd.


Het kan zijn dat u spuitwerk met een structuur mooi vind of misschien houd u wel van super strakke wanden en is een spuitpleister met latex spuitwerk een goede optie. Spackverf wordt standaard geleverd in het wit, maar kan in in honderden verschillende kleuren worden gemengd dit kan worden gerold of gespoten met de airless verfspuit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts