vrijdag 19 mei 2017

Pergolino

Dankzij de grotere afmetingen van het bewezen terrasscherm PERGOLINO kunt u nu ook zeer grote oppervlakken op discrete wijze van schaduw voorzien. Of het nu voor een privé party of een restaurantlounge is, u en uw gasten zijn optimaal beschermd tegen zon en regen. De Pergolino zonwering is even slim als eenvoudig. Het betreft hier een terrasoverkapping die op twee liggers is gebaseerd. Over de twee liggers schuift een doek, dat bescherming biedt tegen zowel de zon als een regenbui.


Door een hellingshoek van ° loopt het water goed af. Langer genieten op uw terras. Pergola zonwering, overkapping Er zijn verschillende. Volgens ons een uniek, slim, eenvoudig en veelzijdig product. Stobag Pergolino : NIEUW Pergolino nu meter breed leverbaar eenvoudig, slim en veelzijdig.


Dé trend op dit moment in terras zonwering is zeker de regen-en windvaste Pergolino van Stobag. Door de unieke gasveersysteem in de geleiders kan hij er voor zorgt dat het doek in iedere positie optimaal gespannen blijft. Uiteraard speelt de helling die het doek heeft een grote rol bij de hoeveelheid water dat het kan verwerken.


Bij een helling tot graden dient de Pergolino alleen als zonwering te worden beschouwd. Moderne subtiele staanders ondersteunen de geleiders en bieden een stabiele windvaste constructie. Pergolino van fabrikant Stobag is een ideale pergola als u grote oppervlakken van schaduw wilt voorzien.


Het product is zeer geschikt voor zowel particulieren als horecagelegenheden. Uw gasten zijn altijd optimaal beschermd tegen zon én regen. Deze unieke vergrendeling maakt dat de Pergolino terras zonwering ook met een lichte regenbui gebruikt kan worden. Cantina Valpantena Pergolino rosso heeft een helder rode kleur. Stabiele zonwering, bescherming tegen zon en regen, voor grotere oppervlakten.


Pergolino

In de geur overtuigend kersen. De smaak is zacht en rond met een smaakvolle afdronk van kersen en een lichte kruidigheid. Serveer Pergolino rosso op een temperatuur van rond de graden (niet te warm).


Stobag heeft een aantal uitvoeringen van de pergola zonwering type pergolino. Kenmerkend voor de Pergolino systemen van Stobag is dat de geleiders niet aan de buitenkant van het doek zitten, maar wat meer naar binnen, onder het doek. Sunrise zonwering jaar het adres voor een zonnescherm, screen, rolluik of raamdecoratie! Het frame is verkrijgbaar in standaard kleuren en is uitbreidbaar met nog eens extra kleuren.


Pergolino

Het doek is gemaakt van hoogwaardig acryl en verkrijgbaar in meer dan honderd kleuren. De constructie is weer-en windbestendig en getest tot maar liefst windkracht 6. Gemoedelijk Italiaans wit. Lekker fruitig met meloen, appeltjes, peren en wat tropisch fruit. Fris, droog en met zachte zuren.


De nieuwe collectie van Stobag biedt ruime keuze, waardoor het doek altijd past bij de uitstraling van uw huis en tuin. Op de doeken zit een korte levertijd. Om extra sfeer te creëren is het mogelijk om het doek te voorzien van verlichting.


Pergolino

Het zonnescherm en terrasoverkapping in één heeft een breedte van meter en een uitval van maar liefst meter. Naast de zonwerende eigenschappen van het zonweringsdoek is deze waterdicht. Wij hebben de klant de Pergolino Zonwering aangeraden.


Ook met regen is deze Pergolino Zonwering van Ten Dam Zonwering ideaal, omdat deze Pergolino je bescherming biedt en natuurlijk de regen tegenhoudt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts