dinsdag 16 mei 2017

Fotobehang tropisch strand

Fotobehang tropisch strand

Maak van je huis een thuis. De mooiste ontwerpen, kamerbreed! Meer dan 9soorten fotobehang. Fotobehang nu al vanaf €295. Kies uit 1producten vanaf € 295. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Fotobehang tropisch strand

In de verte is een zonsondergang te zien die door de palmboom heen schijnt. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Dit fotobehang van satijnen, duurzaam en milieuvriendelijk materiaal kan je gemakkelijk zelf plaatsen. De rijke kleuren zijn een feest voor elk oog en daarnaast kunnen je muren blijven ademen dankzij het non-woven behang.


Haal nieuwe en frisse energie snel in huis door je ideale fotobehang te bestellen. Schoonmaakadvies: met een droog doekje. Dit duurzame Papier Behang (Vliesbehang ook beschikbaar, zie meerkeuze selectie voor de prijs) is gemakkelijk in gebruik.


Fotobehang tropisch strand

Kortom een snelle en eenvoudige manier om uw muur om te toveren tot iets moois met dit speciale fotobehang ! Javascript is uitgeschakeld. Panorama foto van een tropisch strand met grote rotsen langs de kust. Een fotobehang Strand is zeer geschikt om je huis een natuurlijke look te geven. Bekijk de vele strand behangen met uitzicht op tropische eilanden, palmbomen, de Nederlandse duinen en natuurlijk de golvende zee.


Met een fotobehang van een strand geef je je kamer snel een ander uiterlijk. Mis je een zee of strand behang, laat het ons weten! Strand behang geeft je iedere dag dat lekkere vakantiegevoel. Heb je zelf een mooie foto gemaakt op vakantie en wil je deze afdrukken op fotobehang ? Mail ons deze en wij kijken of de foto scherp genoeg is.


Fotobehang tropisch strand

Staat je afbeelding er niet tussen, laat ons het weten en we gaan voor je op zoek. Vind hier alle deals in National! Alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het fotobehang altijd perfect op je muur past. Wij produceren fotobehang uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang met zeer goede printresultaten.


Vliesbehang zorgt voor het beste resultaat: de prints zijn haarscherp, kleuren zijn intens en het behang is eenvoudig aan te brengen op de muur. Beleef een nieuwe omgeving met strand fotobehang. Een tropisch strand met palmbomen of een strand met landschap, het kan allemaal in uw eigen woonkamer! Het PVC-vrije fotobehang staat garant voor een kwaliteitsafdruk van je foto in het groot. Het is waterafstotend en zeer eenvoudig te plakken.


Door de wanden in te rollen met behanglijm voor vliesbehang is het plakken vele malen eenvoudiger dan het goedkope papier behang. Een idyllisch, rustgevend strand in jouw kamer? Het fotobehang Tropisch strand past zeker bij de sfeer die je zoekt. Je krijgt altijd eerst een GRATIS digitale drukproef, zodat je precies kunt zien wat je hebt besteld.


Als je een zomerse, tropische sfeer in huis wilt halen zit je helemaal goed met dit model vliesbehang. De woontrend tropical is helemaal in en het liefst willen we thuis ook het gevoel ervaren alsof we ons in de tropen bevinden. Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts