dinsdag 16 mei 2017

Roede steun

Roede steun

Roedesteun of gordijnsteun kopen? De Intensions Modern roede steun wit mm - stuks is ter bevestiging van de gordijnroede. De steun wordt met schroeven aan de muur bevestig waarna de roede op de steun wordt gelegd.


Roede steun

Voor stijlvolle gordijnen, zorg ervoor dat de steun overeenkomt met de roede en de gordijnen. De roede met gordijn wordt aan beide zijden in de steun geklikt en het gordijn hangt. Groot assortiment Goede service Hoge kwaliteit Eerlijke prijzen. Bekijk ons aanbod op de website!


Artikel van Volgende. Het artikel is uitverkocht. Overzicht voor roede mm. Maatwerk dubbele wandsteun voor uw gordijnroede. Voor roedes van 21mm, 28mm en 40mm.


Roede steun

Goed ontworpen gordijnroedes vind je bij IKEA. Van gordijnrails met drie sporen tot gordijn-accessoires en roedesets met dubbele roedes. Gordijnrails kopen bij Praxis. Je kamer is af, je gordijnen gekozen.


Nu is het alleen nog een kwestie van ze ophangen! Je hebt dan, afhankelijk van je gekozen gordijn. Met inkortbare wandsteunen van 24cm en plafondsteunen van 5cm lang, bochten in deze gordijnroede. Strakke gordijnroedesteun voor buisdiameter 26.


RVS roedes, garderobestangen en trapleuningen bestel je op maat gemaakt in onze webshop. Te bevestigen tussen twee muren of in. Eenvoudig online bestellen. Zijdelingse bevestiging en vergrendeling van de buis is mogelijk. Met de kledingroede steun en andere Moka kast accessoires van Emuca, creërt u uw eigen garderobe of inloopkast.


Samen uw inbouwkast maken? Uitschuifsteun voor een roede van mm, uitschuifbaar van tot cm. Hang de mooiste gordijnen op met deze uitschuifbare roedesteun en laat de kamer stralen. Alle gordijnrails onderdelen passen op onze systemen Basic en Luxe.


Roede steun

Met onze gordijnaccessoires maak je je gordijnen compleet! Deze koppeling is ontworpen om o. Zwarte roedesteun of gordijnsteun kopen? Levertijd: Op werkdagen voor 21:uur besteld is zelfde dag verzonden 99. Kastroededrager Wandmontage Vernikkeld. Hermeta, roede, steun , ovaal.


Bij Leen Bakker vind je alles voor het ophangen van gordijnen. De roede ligt los op de roede steun en kan dus makkelijk van de steun af worden getild. Dit is handig wanneer u de gordijnen wilt wassen.


Om de roedesteunen tegen de muur aan te schroeven, krijgt u altijd bijpassende schroeven meegeleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts