dinsdag 16 mei 2017

Canvas 90x60

Foto op canvas in vele formaten. Volgens specialisten dé beste kwaliteit van NL! Wij zullen uw bestelling, gegarandeer binnen uur gereed maken en verzenden. Deze aanbieding loopt binnenkort af.


Elke dikte wordt hieronder los weergegeven.

In de tabel is de totale prijs te vinden die je voor een foto op canvas zou betalen (inclusief korting en verzendkosten). Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. Een foto op canvas heb je hier vanaf €1en heeft normaal gesproken een levertijd van dagen.


Ga naar website: Bij Drukwerkdeal kun je uiteraard ook terecht voor foto op canvas. De levertijd bij hen bedraagt werkdagen. Hierbij heb je de keuze uit vierkante canvasdoeken, maar ook uit staande of liggende formaten.

Je kunt dus zowel kleine als grote canvas schilderijen maken. Staat jouw gewenste of favoriete formaat canvas er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice. Klaar voor verzending binnen.


Je canvas foto print wordt binnen uur verzonden. Topkwaliteit canvas doeken! Druk voor de verandering je favoriete foto’s eens af op een canvas en hang het op een echte muur. De foto op canvas creëert een huiselijke sfeer. Onze canvas schilderijen worden met de hand voor jou gemaakt.


Bij elke canvas worden ophangbeugels geleverd om je canvas eenvoudig aan de muur te hangen. Naar gelang het formaat van je canvas kan het aantal ophangbeugels verschillen. Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben de mogelijkhei dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot het minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Laat een foto op canvas afdrukken bij Drukwerkdeal.


De bedrukte canvas wordt gespannen op een stevig houten frame.

Tot onze opties voor jouw foto behoort onder andere een canvas voor buiten (kleurvast in alle weersomstandigheden!), een panorama canvasdoek en een drieluik, meerluik en andere effecten. Canvas is een prachtig materiaal waar foto’s haarfijn op af worden gedrukt. Naast een afdruk op canvas kun je ook kiezen voor een prachtige canvasposter.


Vergelijk gemakkelijk alle prijzen en zie direct wat je totaal krijt bent incl. Onze Canvas kunstdruk bevat prachtige afbeeldingen die afgedrukt zijn op canvas materiaal, gespannen op een houten lijst. De afbeeldingen variëren van film hits tot populaire stadslandschappen, tot aan een handvol bekende kunstdrukken.


Geef je huis meer persoonlijkheid met onze muurstickers, collagelijsten, posters en kunstkaarten. Voor al je losse foto’s hebben we mooie fotolijsten. Standaard mat canvas is ons originele canvas waar wij al jaren mee werken. Het canvasdoek wordt met de hand gespannen voor de beste kwaliteit. Dit materiaal is prachtig en ingetogen mat.


Zijdeglans canvas is een door ons nieuw ontwikkeld canvas. Daarnaast is een foto op zijdeglans canvas waterbestendig en krasvast. Voor jouw mooiste foto op canvas in groot formaat kun je natuurlijk ook bij albelli terecht. Een herinnering op canvas van je mooiste momenten in een groot formaat is ook altijd geschikt als een heel bijzonder geschenk. Een prachtige foto op canvas maken van Pixum voor in je woning.


Bestel nu jouw GOEDKOOPSTE Canvas Doek! Gratis wandbevestiging en wiggen inbegrepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts