maandag 15 mei 2017

At home dekbedovertrek

Bedspreien, plaids en dekens. Het Grootste aanbod dekbedovertrekken. Voor 23:uur besteld is morgen in huis. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel.


Dekbedovertrekken tegen lage prijzen. Kies uit producten vanaf € 399.

At Home Soft dekbedovertrek. VAN 6VOOR 5-PRE SALE. Compleet met alle merken en prijzen. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Dit dekbedovertrek is gemaakt van katoen en voelt heerlijk zacht aan. Traditional is tijdloos door het geprinte ruitdessin. Met aandacht voor detail bevat ieder item unieke dessins.

Ariadne at Home dekbedovertrekken kopen. Bestelt u vandaag voor 15:uur? Onze producten zijn scherp geprijsd en wij bieden een ruim assortiment.


De items zijn opvallend en geheel volgens de laatste trends. Verschillende breipatronen komen hierin terug. Scherpe prijzen, snelle levering! Het dekbedovertrek heeft over de gehele breedte aan beide zijden een dubbele instopstrook.


Dit is extra lang waardoor het dekbedovertrek gemakkelijk onder het matras gestopt kan worden en koude voeten worden voorkomen. Uw bestelling wordt dan de volgende werkdag geleverd. Bekijk het volledige aanbod online!


Shop hier een uitgebreid assortiment dekbedovertrekken van at Home bij Morpheus en geniet van gratis verzending. Wilt u At home dekbedovertrek Leather (natural) kopen? Op het dekbedovertrek Charm is de structuur van een muur te zien afgewisseld met verschillende dots. Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels.


Op de ondergrond staat een fijne print van een stofstructuur. De achterkant en voorkant zijn hetzelfde. De geweven structuur in combinatie met de oker en natureltinten geven een heerlijk warm gevoel.

Het overtrek kan gewassen worden tot graden, is geschikt voor de wasdroger en kan gestreken worden. Bovendien heeft het overtrek een instopstrook van cm. Deze instopstrook zorgt ervoor dat u uw bed altijd strak kunt opmaken.


De meegeleverde kussensloop (60xcm) maakt het dekbedovertrek compleet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts