donderdag 25 mei 2017

Classico krijtverf

Kies uit producten vanaf € 395. Een professionele krijtverf op waterbasis. Gemaakt met 1 natuurlijke en organische pigmenten. Heeft een fluweelzachte uitstraling. De krijtverf heeft een schitterende zeer matte, fluweelpoederige uitstraling.


Fluweel zachte, matte verf.

Toepasbaar op diverse ondergronden onder andere in de slaapkamer, woonkamer, keuken en badkamer. Matte look wat past binnen iedere woonstijl. Zo zacht en poederachtig, je zou het haast willen aanraken.


Deze Pure and Original krijtverf is gemaakt met natuurlijke pigmenten. De toevoeging van krijt zorgt voor de zeer matte poederachtige uitstraling van de verf. Classico krijtverf is licht afwasbaar, het beste is de verf te beschermen bij gebruik in de badkamer en keuken.


Bij ons vind je de laatste trends en meest unieke items voor een scherpe prijs! Door het gebruik van natuurlijke pigmenten in een extra hoge dosering heeft de krijtverf een zeer diepe, intense en volheid van kleur. Alsof de ruimte wordt bedekt met fluweel.

Krijtverf Classico Regular. Een egale matte dekking met een warme en krachtige sfeer, zelfs in de zachtste tinten. Shop de mooiste meubelen en woondecoraties bij DKW Woonvision. In het stadscentrum van Leeuwarden vind je de sfeervolle woonwinkel Tres Jolie. Ontdek onze stijl en geniet van al het moois wat u bij ons vindt.


Door de krijtverf af te werken met de Dead Flat Eco Sealer wordt deze afwasbaar en kun je er gemakkelijk een vochtig doekje over halen om het schoon te maken. Direct klaar zijn na verven? De Classico Regular is een waterverdunbare krijtverf voor binnen en buiten, ontwikkeld op basis van de meest duurzame en milieuvriendelijke technieken van dit moment, met een meer dan uitstekende hechting en dekking.


Deze krijtverf is gemaakt met natuurlijke pigmenten. Classico glaceerverf is ideaal voor decoratieve technieken zoals een een betonlook, colourwash, whitewash, patina of fresco effect. Na het aanbrengen kan de natte glaceerlaag nog ongeveer een uur lang worden bewerkt tot een decoratieve afwerking. Het product is uiterst gebruiksvriendelijk in het aanbrengen en behoeft eigenlijk geen specifieke voorbehandelingen vaan een goed eindresultaat.


Laat u verleiden door de mooie sfeer die deze producten geven! Uiteraard geven wij u graag (gratis) kleuradvies over de toepasbaarheid. Wil je graag krijtverf kopen? Met natuurlijke pigmenten. Classico is direct, zonder primer, aan te brengen op latex, muurverf en behang.


Controleer van te voren of het behang in goede staat is en niet los zit. Schilder niet in direct zonlicht.

Laat de verf minimaal uur drogen voordat je de tweede laag gaat aanbrengen. De kleuren zijn rustig en sfeervol. De uitstraling van krijtverf is zeer mat, fluweelpoederige, egaal, diep en vol van kleur. Classico - krijtverf gemaakt met natuurlijke pigmenten met een zeer matte poederige uitstraling. Licetto een waterverdunbare muurverf voor binnen en buiten.


Bij donkere kleuren geen krasgevoeligheid en de verf glanst niet op bij schoonmaken. Samen met de authentieke details en de prachtige houten vloer creëerden we een warme, neutrale en tijdloze uitstraling. Marrakech Walls een 1 minerale verf met een tadelakt uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts